Таг: Депилација

Депилација на цели нозе, раце, интима и надусници по Ваш избор: топла или ладна со путер од Depileve  - 56%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Депилација на цели нозе, раце, интима и надусници по Ваш избор: т...
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Топла или ладна депилација на цели нозе - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Топла или ладна депилација на цели нозе
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Депилација на интима, раце и надусници - 51%
Салон за убавина „Lotos EM“ - нас. Центар
Депилација на интима, раце и надусници
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Депилација на нозе со препони - 53%
Салон за убавина „Lotos EM“ - нас. Центар
Депилација на нозе со препони
Уште 6 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Депилација со ладен восок на цели нозе + раце + ГРАТИС надусници - 46%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Депилација со ладен восок на цели нозе + раце + ГРАТИС надусници
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Депилација со топол восок на нозе и интима - 56%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Депилација со топол восок на нозе и интима
Уште 6 дена и 8 ч.
 10 Купувачи