Таг: Банско

Ноќевање со појадок и вечера / Термини - 24.12 - 31.03.2022 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
Ноќевање со појадок и вечера / Термини - 24.12 - 31.03.2022 год.
Уште 6 дена и 7 ч.
 
Термин - 24.12 - 31.03.2022 год.
Хотел „Sunrise Park&Spa Complex“, Банско
Термин - 24.12 - 31.03.2022 год.
Уште 6 дена и 7 ч.