IT технологија

Механичка поправка на скршен/напукнат лаптоп - 50%
„НИТРО Компјутери“ - нас. Кисела Вода
Механичка поправка на скршен/напукнат лаптоп
Уште 14 ч. 55 мин.
 
  • 1200 ден.
  • 2400 ден.
Чистење вируси на хард диск + средување драјвери - 61%
„НИТРО Компјутери“ - нас. Кисела Вода
Чистење вируси на хард диск + средување драјвери
Уште 14 ч. 55 мин.
 2 Купувачи
  • 350 ден.
  • 900 ден.