Општи одредби

Општи одредби за сите Affiliate партнери
Груп Поинт дооел како сопственик на веб страната kupinapopust.mk има право во секој момент да ја прекине affiliate соработката со било кој affiliate партнер без претходно известување. Груп Поинт дооел се обврзува да го исплати affiliate партнерот по договорот заснован за соработка до моментот на прекинот на соработката.

Општи одредби за сите корисници

Ве молиме прочитајте ги нашите правила и услови за користење на веб страната и политиката за заштита на личните податоци.

Најбитното што би можело да ве интересира е дека со внесување на Вашиот е-mail,  Ние ви креираме кориснички профил каде може да имате јасна прегледност за сите ваши купени ваучери, соберени поени и подарени kupinapopust електронски картички. На истиот e-mail ќе ви ги испраќаме нашите дневни понуди како би можеле да бидете во тек со нашите најнови понуди. Доколку не сакате да добивате вакви известување, Вашиот e-mail можете во било кое време да го одјавите.
 

Датумот на Вашиот роденден ни е потребен само од една едноставна причина. Да ви подариме 50 ден. кредит кои можете да го искористите при купување на некоја од Вашите омилени понуди.

Зад сигурноста и заштитата на вашата платежна картичка се грижи Стопанска банка АД Скопје во соработка со фирмата одговорна за реализација на сите електронски плаќања Casys. Ние како веб нема страна немаме никаков пристап до бројот на картичката или другите ваши лични податоци.

Доколку попустот не се активира или од објективни причини не сте задоволни од услугата, едноставно ви ги враќаме парите.
 

Со почит,

Kupinapopust.mk