Black Friday / Cyber monday


Наскоро! Black Friday лудило

Многу понуди сo огромни попусти. Не го пропуштајте овој ден ако сакате навистина многу да заштедите. 

Понудите ќе бидат отворени на полноќ помеѓу 28-ми и 29-ти Ноември и ќе траат до 2-ри Декември. Ќе бидат поставени во специјална категорија Black Friday.

Понудите се со ограничени количини. Затоа следетe нè и брзо реагирајте!
Одбројуваме до почетокот на понудите. Останаа уште:


Денови
0
0
Часови
0
0
Минути
0
0
Секунди
0
0