Aнтицелулитна масажа со гел или антицелулитна масажа со термозагревачка крема  - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Aнтицелулитна масажа со гел или антицелулитна масажа со термозагр...
Уште 10 дена и 5 ч.
 
 • од 240 ден.
Виткање на кратка или долга коса или плетенка - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Виткање на кратка или долга коса или плетенка
Уште 10 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
 • од 40 ден.
Кератински третман на коса или третман со ампула - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Кератински третман на коса или третман со ампула
Уште 10 дена и 5 ч.
 1 Купувач
 • од 80 ден.
Фризура по Ваш избор  - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Фризура по Ваш избор 
Уште 10 дена и 5 ч.
 
 • од 400 ден.
Oбмре нијансирање на кратка или долга коса - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Oбмре нијансирање на кратка или долга коса
Уште 10 дена и 5 ч.
 1 Купувач
 • од 560 ден.
Шатирање по избор - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Шатирање по избор
Уште 10 дена и 5 ч.
 1 Купувач
 • од 32 ден.
Шишање или фенирање - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Шишање или фенирање
Уште 10 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
 • од 160 ден.
Фарбање на Вашата коса  - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Фарбање на Вашата коса 
Уште 10 дена и 5 ч.
 1 Купувач
 • од 160 ден.
Депилација на раце, нозе и интима - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Депилација на раце, нозе и интима
Уште 10 дена и 5 ч.
 4 Купувачи
 • 520 ден.
 • 650 ден.
Класичен педикир - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Класичен педикир
Уште 10 дена и 5 ч.
 6 Купувачи
 • 240 ден.
 • 300 ден.
Третмани за лице - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Третмани за лице
Уште 10 дена и 5 ч.
 1 Купувач
 • од 240 ден.
Шминка по избор - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Шминка по избор
Уште 10 дена и 5 ч.
 
 • од 400 ден.
Надградба на нокти по Ваш избор - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Надградба на нокти по Ваш избор
Уште 10 дена и 5 ч.
 
 • од 240 ден.
Релакс масажи по Ваш избор - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Релакс масажи по Ваш избор
Уште 10 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
 • од 240 ден.
Промотивни солариум пакети по Ваш избор во времетраење од 30 дена - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Промотивни солариум пакети по Ваш избор во времетраење од 30 дена
Уште 10 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
 • од 720 ден.
Депилација по Ваш избор со восок за еднократна употреба - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Депилација по Ваш избор со восок за еднократна употреба
Уште 10 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
 • од 80 ден.