Депилација на цели нозе и препони - 50%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Депилација на цели нозе и препони
Уште 6 дена и 19 ч.
 1 Купувач
Комплетен класичен третман на лице за потхранување и регенерирање на кожата со козметика од светскиот бренд (ESENSA MEDITERANA) - 53%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Комплетен класичен третман на лице за потхранување и регенерирање...
Уште 6 дена и 19 ч.
 
5 третмани за слабеење со термо ќебе - 60%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
5 третмани за слабеење со термо ќебе
Уште 6 дена и 19 ч.
 
Kласичен педикир со парафин  - 50%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Kласичен педикир со парафин 
Уште 6 дена и 19 ч.
 
Класичен маникир - 76%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Класичен маникир
Уште 6 дена и 19 ч.
 
Термин - 12.01 - 31.01.2019 год. 
Хотел „Redenka Holiday Club“ Банско
Термин - 12.01 - 31.01.2019 год. 
Уште 6 дена и 19 ч.
 4 Купувачи
Термини - 02.01 - 31.01; 10.02 - 28.02 или 04.03 - 31.03.2019 год.
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Термини - 02.01 - 31.01; 10.02 - 28.02 или 04.03 - 31.03.2019 год...
Уште 14 ч. 35 мин.
 
Термин - 02.01 - 31.01.2019 год.
„Winslow Infinity“, Банско
Термин - 02.01 - 31.01.2019 год.
Уште 14 ч. 35 мин.
 126 Купувачи
Термин - 01.01 - 03.01; 06.01 - 12.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
Термин - 01.01 - 03.01; 06.01 - 12.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Уште 14 ч. 35 мин.
 12 Купувачи
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Уште 14 ч. 35 мин.
 12 Купувачи
Термин 01.12 - 22.12.2018 год. или 10.03 - 31.03.2019 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
Термин 01.12 - 22.12.2018 год. или 10.03 - 31.03.2019 год.
Уште 14 ч. 35 мин.
 
 Термин - 17.01. до 08.02. и од 16.02. до 17.03. 2019 год. - 50%
Хотел „All Seasons Club 4* “ Банско
 Термин - 17.01. до 08.02. и од 16.02. до 17.03. 2019 год.
Уште 6 дена и 19 ч.
 30 Купувачи
Термин - 18.12 - 10.03.2019 год.
Хотел „SPA VITA SPRINGS“, c. Бања - Банско
Термин - 18.12 - 10.03.2019 год.
Уште 6 дена и 19 ч.