Брзо, лесно, едноставно откривање на заболувања на гениталии и уринарни патишта кај мажи и жени со квантна анализа - 66%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Брзо, лесно, едноставно откривање на заболувања на гениталии и ур...
Уште 2 дена и 10 ч.
 
Одредување на причините за опаѓање на коса и проблеми со нокти со квантна анализа (компјутерска анализа)  - 72%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Одредување на причините за опаѓање на коса и проблеми со нокти со...
Уште 2 дена и 10 ч.
 
Дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт) и хемороиди со квантна анализа  - 54%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт...
Уште 2 дена и 10 ч.
 1 Купувач
Освежителна масажа на цело тело со путер од портокал и цитрус - 61%
Студио по традиционална кинеска медицина „Аку Сана“ - Нас. Т...
Освежителна масажа на цело тело со путер од портокал и цитрус
Уште 2 дена и 10 ч.
 5 Купувачи