Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и масажа - 61%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и м...
Уште 6 дена и 13 ч.
 2 Купувачи
 • 350 ден.
 • 900 ден.
Нијансирање на коса со техника по Ваш избор - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Нијансирање на коса со техника по Ваш избор
Уште 6 дена и 13 ч.
 1 Купувач
 • 1450 ден.
 • 3500 ден.
 Шишање, миење и фенирање  - 56%
Мое студио „Дадар“ - Центар
 Шишање, миење и фенирање 
Уште 6 дена и 13 ч.
 7 Купувачи
 • 200 ден.
 • 450 ден.
Трајна шминка на регија по избор + гратис прва корекција - 41%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Трајна шминка на регија по избор + гратис прва корекција
Уште 6 дена и 13 ч.
 
 • 5500 ден.
 • 9300 ден.
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 6 дена и 13 ч.
 11 Купувачи
 • 350 ден.
 • 850 ден.
Перфектна и затегната кожа - Биолифтинг третман за лице со долготраен ефект  - 68%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Перфектна и затегната кожа - Биолифтинг третман за лице со долгот...
Уште 6 дена и 13 ч.
 4 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1200 ден.
Депилација на цело тело со ладен восок (раце, пазуви, нозе, интима, надусници и веѓи) - 54%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Депилација на цело тело со ладен восок (раце, пазуви, нозе, интим...
Уште 6 дена и 13 ч.
 2 Купувачи
 • 650 ден.
 • 1400 ден.