Ехокардиографија + ехо на штитна жлезда + доплер на каротиди + калкулација за терапија - 76%
ПЗУ „Асклепиос“,нас. Ново Лисиче
Ехокардиографија + ехо на штитна жлезда + доплер на каротиди + ка...
Уште 1 ден и 2 ч.
 31 Купувачи
  • 950 ден.
  • 3900 ден.
Ехо на дојка + скрининг на регионални лимфни јазли + извештај и дијагноза - 49%
ПЗУ „Асклепиос“,нас. Ново Лисиче
Ехо на дојка + скрининг на регионални лимфни јазли + извештај и д...
Уште 1 ден и 2 ч.
 121 Купувачи
  • 500 ден.
  • 990 ден.
Ехо на абдомен, ехо на штитна жлезда, спирометрија и толкување лабораториски резултати ( хеликобактер и тироидни хормони ) со изготвување специјалистички извештај и терапија - 73%
ПЗУ „Асклепиос“,нас. Ново Лисиче
Ехо на абдомен, ехо на штитна жлезда, спирометрија и толкување ла...
Уште 1 ден и 2 ч.
 28 Купувачи
  • 950 ден.
  • 3500 ден.
Испитување на циркулација / доплер на каротидни артерии + ЕКГ - 78%
ПЗУ „Асклепиос“,нас. Ново Лисиче
Испитување на циркулација / доплер на каротидни артерии + ЕКГ
Уште 1 ден и 2 ч.
 33 Купувачи
  • 950 ден.
  • 4380 ден.