Kupinapopust.mk
1 ноќевање за 1 лице на база All Inclusive во двокреветна соба / Термин (19.06 - 01.09.2018 год.)
Хотел „Преслав“ - Златни песоци, Бугарија
1 ноќевање за 1 лице на база All Inclusive во двокреветна соба / ...
Уште 19 ч. 49 мин.
 
 • 288 ден.
1 ноќевањe за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.07 - 31.08.2018 год. - 67%
“Hotel Dana Park**“ - Златни песоци, Бугарија
1 ноќевањe за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.07 - 31.08.2018 год.
Уште 17 ч. 50 мин.
 361 Купувачи
 • 125 ден.
 • 3348 ден.
1 ноќевање за 1 лице/ALL INCLUSIVЕ/01.07 - 31.08.2018 год. - 52%
Hotel „Царевец**“- Златни Песоци
1 ноќевање за 1 лице/ALL INCLUSIVЕ/01.07 - 31.08.2018 год.
Уште 17 ч. 50 мин.
 189 Купувачи
 • 155 ден.
 • 2500 ден.
1 ноќевање за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.07 - 31.08.2018 год. - 66%
Hotel „Dana Palace***“ - Златни песоци, Бугарија
1 ноќевање за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.07 - 31.08.2018 год.
Уште 17 ч. 50 мин.
 685 Купувачи
 • 155 ден.
 • 3720 ден.
1 ноќевање за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.06 - 30.06.2018 год. и 01.09 - 30.09.2018 год. - 69%
Hotel „Dana Palace***“ - Златни песоци, Бугарија
1 ноќевање за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.06 - 30.06.2018 год. и 01.0...
Уште 17 ч. 50 мин.
 42 Купувачи
 • 125 ден.
 • 3720 ден.
1 ноќевањe за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.06 - 30.06 и 01.09 - 30.09.2018 - 72%
“Hotel Dana Park**“ - Златни песоци, Бугарија
1 ноќевањe за 1 лице/ALL INCLUSIVE/01.06 - 30.06 и 01.09 - 30.09....
Уште 17 ч. 50 мин.
 14 Купувачи
 • 95 ден.
 • 3348 ден.