Таг: Lash Lifting

 LASH Lifting (трајно извиткување на трепки) + боење
Мое студио „Дадар“ - Центар
 LASH Lifting (трајно извиткување на трепки) + боење
Уште 4 дена и 16 ч.
 5 Купувачи