Таг: пломба

Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба  - 46%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на ...
Уште 4 дена и 11 ч.
 195 Купувачи