Таг: Храна

200 гр. парче месо по Ваш избор + гарнир (шарска плескавица, пилешки стек, косиљак колбас или свински ражнич)
Гостилница „Налеј“, нас. Аеродром
200 гр. парче месо по Ваш избор + гарнир (шарска плескавица, пиле...
Уште 21 ч. 11 мин.
 6 Купувачи
Вкусен богат ордевер со 16 парчиња месо - 51%
Гостилница „Налеј“, нас. Аеродром
Вкусен богат ордевер со 16 парчиња месо
Уште 21 ч. 11 мин.
 3 Купувачи