Таг: Фитнес

24 Power Plate третмани со личен тренер со времетраење од 1 месец: 12 тренинзи Power Plate + 12 кардио вежби (со Orbitrek) + 8 антицелулитни масажи - 67%
Фитнес центар „Power Plate Studio MK“
24 Power Plate третмани со личен тренер со времетраење од 1 месец...
Уште 7 дена и 22 ч.
 6 Купувачи
Фитнес топка од 55цм + пумпа - 20%
NikMit
Фитнес топка од 55цм + пумпа
Уште 7 дена и 22 ч.
 1 Купувач