Таг: Спортска опрема

Хеланки - Hot Shaper - 60%
NikMit
Хеланки - Hot Shaper
Уште 6 дена и 18 ч.
 3 Купувачи
Универзален појас за слабеење - Hot Shaper - 72%
NikMit
Универзален појас за слабеење - Hot Shaper
Уште 6 дена и 18 ч.
 3 Купувачи
Маица за затегнување - Slim'n Fit - 66%
NikMit
Маица за затегнување - Slim'n Fit
Уште 6 дена и 18 ч.
 2 Купувачи
Машка маица за потење - Hot Shaper - 60%
NikMit
Машка маица за потење - Hot Shaper
Уште 6 дена и 18 ч.
 1 Купувач
Revolflex Extreme - фитнес справа за вежбање
Online Shopping Mk
Revolflex Extreme - фитнес справа за вежбање
Уште 6 дена и 18 ч.
 1 Купувач
Be Active - појас за колено - 50%
Online Shopping Mk
Be Active - појас за колено
Уште 6 дена и 18 ч.
 1 Купувач
M4 смарт спортска нараквица
Online Shopping Mk
M4 смарт спортска нараквица
Уште 6 дена и 18 ч.
 9 Купувачи
Јаже за скокање
Тесла Лед
Јаже за скокање
Уште 6 дена и 18 ч.
 1 Купувач
Појас за спортски активности Go-Belt
Тесла Лед
Појас за спортски активности Go-Belt
Уште 6 дена и 18 ч.
 2/12 Купувачи
Челична сајла за заклучување на велосипед Super Strong - 47%
Тесла Лед
Челична сајла за заклучување на велосипед Super Strong
Уште 6 дена и 18 ч.
 2 Купувачи
Држач за батериска лампа за велосипед - 61%
Тесла Лед
Држач за батериска лампа за велосипед
Уште 6 дена и 18 ч.
 9 Купувачи
Мини спортска торбичка (појас) - 73%
Тесла Лед
Мини спортска торбичка (појас)
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Мини тег од 0.5кг - 50%
Тесла Лед
Мини тег од 0.5кг
Уште 6 дена и 18 ч.
 2 Купувачи
Комплетен сет за вежбање од 11 парчиња - 41%
Тесла Лед
Комплетен сет за вежбање од 11 парчиња
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Федер за вежбање на раце, грб и градни мускули  - 50%
Тесла Лед
Федер за вежбање на раце, грб и градни мускули 
Уште 6 дена и 18 ч.
 3 Купувачи
Задно светло за велосипед Solar - 63%
Тесла Лед
Задно светло за велосипед Solar
Уште 6 дена и 18 ч.
 3 Купувачи
ЛЕД задно ласерско светло за велосипед со батерии - 51%
Тесла Лед
ЛЕД задно ласерско светло за велосипед со батерии
Уште 6 дена и 18 ч.
 6 Купувачи
Две лед светлечки ѕивани - 80%
Тесла Лед
Две лед светлечки ѕивани
Уште 6 дена и 18 ч.
 42 Купувачи