Таг: Се за домаќинство

Длабока чинија ф21 - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Длабока чинија ф21
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Десертна чинија - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Десертна чинија
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Супиера - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Супиера
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Послужавник со гравура од 50цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Послужавник со гравура од 50цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Послужавник со гравура од 40цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Послужавник со гравура од 40цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Послужавник со гравура од 35цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Послужавник со гравура од 35цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Средно тембало со две рачки - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Средно тембало со две рачки
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Правоаголна тава од 41цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Правоаголна тава од 41цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Правоаголна тава од 42цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Правоаголна тава од 42цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Послужавник од 42цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Послужавник од 42цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Послужавник од 35цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Послужавник од 35цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Послужавник од 30цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Послужавник од 30цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Овал од 40цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Овал од 40цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Овал од 34.5цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Овал од 34.5цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Овал од 26.5цм - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Овал од 26.5цм
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Лонче за чај - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Лонче за чај
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Лонче за супа - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Лонче за супа
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Корпа за овошје - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Корпа за овошје
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Корпа за леб - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Корпа за леб
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Плитко тембало со две рачки - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Плитко тембало со две рачки
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Големо тембало со две рачки - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Големо тембало со две рачки
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Лонец од 7л - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Лонец од 7л
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Лонец од 4,5л - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Лонец од 4,5л
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Лонец од 2л - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Лонец од 2л
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Лонец од 10л - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Лонец од 10л
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Гарнитура лонци - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Гарнитура лонци
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Тепсија ф28 - 10%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Тепсија ф28
Уште 6 дена и 18 ч.