Таг: Свилени трепки

Надградба на свилени трепки + ГРАТИС освежувачки третман со пилинг на лице (Peel2Glow - Skintech) за порцелански изглед на кожата - 45%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Надградба на свилени трепки + ГРАТИС освежувачки третман со пилин...
Уште 7 дена и 18 ч.