Таг: Професионална шминка

Трајна шминка PureBeau со органски бои на веѓи во салон за убавина „Био Аестетик“ - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Трајна шминка PureBeau со органски бои на веѓи во салон за убавин...
Уште 5 дена и 3 ч.
 1 Купувач
Професионална шминка + право фенирање - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Професионална шминка + право фенирање
Уште 5 дена и 3 ч.
 5 Купувачи
Професионална шминка, свечена фризура и маникир со траен лак - 52%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Професионална шминка, свечена фризура и маникир со траен лак
Уште 5 дена и 3 ч.