Таг: Природен мед

450 гр. или 900 гр. Лесновски природен мед
Др. Петровски - Апицентар
450 гр. или 900 гр. Лесновски природен мед
Уште 1 ден и 13 ч.
 3 Купувачи
Лесновски мед со прополис - 250 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со прополис - 250 гр.
Уште 1 ден и 13 ч.
 
Лесновски мед Royal Yelly Premium - 250 гр. 
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед Royal Yelly Premium - 250 гр. 
Уште 1 ден и 13 ч.
 1 Купувач
Лесновски мед со саќе - 900 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со саќе - 900 гр.
Уште 1 ден и 13 ч.
 
Лесновски мед со слива, кајсија и смоква - 250 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со слива, кајсија и смоква - 250 гр.
Уште 1 ден и 13 ч.
 2/5 Купувачи
Лесновски мед со цимет и ѓумбир - 250 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со цимет и ѓумбир - 250 гр.
Уште 1 ден и 13 ч.
 5/5 Купувачи
Лесновски мед Royal Yelly - 380 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед Royal Yelly - 380 гр.
Уште 1 ден и 13 ч.