Таг: Осветлување

Џебна лампа Super Strong - 50%
Тесла Лед
Џебна лампа Super Strong
Уште 11 дена и 5 ч.
 12 Купувачи
Сијалици - модел DSST CL A 14W или DSST CLA 9W   - 25%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Сијалици - модел DSST CL A 14W или DSST CLA 9W  
Уште 11 дена и 5 ч.
 
Штедливи сијалици - модел DST MTW 20W или DST MTW 23W - 30%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Штедливи сијалици - модел DST MTW 20W или DST MTW 23W
Уште 11 дена и 5 ч.
 
ЛЕД светло за аквариум - 48%
Тесла Лед
ЛЕД светло за аквариум
Уште 11 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
Profesional Photoraphy BOX со големина од 20цм - 56%
Тесла Лед
Profesional Photoraphy BOX со големина од 20цм
Уште 11 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
LED рефлектор со нова германска технологија - 48%
Тесла Лед
LED рефлектор со нова германска технологија
Уште 11 дена и 5 ч.
 1 Купувач
Професионален ласер поинтер Green Laser Pointer  - 53%
Тесла Лед
Професионален ласер поинтер Green Laser Pointer 
Уште 11 дена и 5 ч.
 1 Купувач
Лед ламба со латиумски батерии - 48%
Тесла Лед
Лед ламба со латиумски батерии
Уште 11 дена и 5 ч.
 
Сијалици со 130% повеќе светлина - модел OSRAM NIGHT BREAKER LASER H4 и OSRAM NIGHT BRREAKER LASER H7 - 8%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Сијалици со 130% повеќе светлина - модел OSRAM NIGHT BREAKER LASE...
Уште 11 дена и 5 ч.
 1 Купувач
Стандардна халогена сијалица - модел Osram H4 или H7 - 23%
УНИМЕРК ДООЕЛ, Скопје
Стандардна халогена сијалица - модел Osram H4 или H7
Уште 11 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
ЛЕД вградливи панели од 18W - 38%
Тесла Лед
ЛЕД вградливи панели од 18W
Уште 11 дена и 5 ч.
 3 Купувачи
ЛЕД дигитален часовник во сива боја - 68%
Тесла Лед
ЛЕД дигитален часовник во сива боја
Уште 11 дена и 5 ч.
 8 Купувачи
Фасонка со кабел во боја по избор  - 85%
Тесла Лед
Фасонка со кабел во боја по избор 
Уште 11 дена и 5 ч.
 8 Купувачи