Таг: Масажи

Масажа на лице, врат и деколте - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Масажа на лице, врат и деколте
Уште 20 ч. 20 мин.
 1 Купувач
Рефлексологија на стапала - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Рефлексологија на стапала
Уште 20 ч. 20 мин.
 
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин.  - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин. 
Уште 20 ч. 20 мин.
 
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин. - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин.
Уште 20 ч. 20 мин.
 5 Купувачи
ТУИ-НА традиционална кинеска масажа на цело тело со акупресура во времетраење од 60 мин.
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
ТУИ-НА традиционална кинеска масажа на цело тело со акупресура во...
Уште 20 ч. 20 мин.
 1 Купувач
Медицинска масажа на врат, грб и раце вo времетраење од 30 мин.
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
Медицинска масажа на врат, грб и раце вo времетраење од 30 мин.
Уште 20 ч. 20 мин.
 4 Купувачи
Релакс масажа на цело тело со етерични масла во времетраење од 40 мин.
Салон за убавина Cydonia, Т.Ц. Лептокарија
Релакс масажа на цело тело со етерични масла во времетраење од 40...
Уште 20 ч. 20 мин.
 2 Купувачи
ТАНДЕМ релакс масажа на грб со вулкански камења + ароматични масла по избор - 50%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
ТАНДЕМ релакс масажа на грб со вулкански камења + ароматични масл...
Уште 20 ч. 20 мин.
 
Тандем релакс масажа на ЦЕЛО тело со ароматични масла по ваш избор - 63%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Тандем релакс масажа на ЦЕЛО тело со ароматични масла по ваш избо...
Уште 20 ч. 20 мин.
 2 Купувачи
30-минутна медицинска или релакс масажа на грб или нозе со етерично масло по избор  - 35%
Физиотерапија и рехабилитација „КИНЕЗИКА“
30-минутна медицинска или релакс масажа на грб или нозе со етерич...
Уште 20 ч. 20 мин.
 4 Купувачи
Релакс масажа на ЦЕЛО тело со етерични масла на Esensa mediterana, 60 мин.  - 35%
Салон за убавина „Лаванда Релакс“ - нас. Ново Лисиче
Релакс масажа на ЦЕЛО тело со етерични масла на Esensa mediterana...
Уште 18 ч. 30 мин.
 4 Купувачи
Рефлекс масажа на стапала или масажа на лице - 37%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Рефлекс масажа на стапала или масажа на лице
Уште 20 ч. 20 мин.
 3 Купувачи
Релакс масажа на цело тело или ароматерапија - 44%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Релакс масажа на цело тело или ароматерапија
Уште 20 ч. 20 мин.
 22 Купувачи
Масажа на цело тело за трудници во времетраење од 45 мин. - 35%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Масажа на цело тело за трудници во времетраење од 45 мин.
Уште 20 ч. 20 мин.
 3 Купувачи
Антицелулитна масажа во времетраење од 50 мин.  - 35%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Антицелулитна масажа во времетраење од 50 мин. 
Уште 20 ч. 20 мин.
 16 Купувачи
Масажа на цело тело во времетраење од 45 мин. или масажа на грб, врат и рамена во времетраење од 30 мин. - 42%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Масажа на цело тело во времетраење од 45 мин. или масажа на грб, ...
Уште 20 ч. 20 мин.
 39 Купувачи
Медицинска масажа по избор: грб врат и рамена или грб и нозе во времетраење од 30 мин.  - 28%
Центар за болка, масажа и телесно здравје „Др. Манчева“ - На...
Медицинска масажа по избор: грб врат и рамена или грб и нозе во в...
Уште 20 ч. 20 мин.
 59 Купувачи
Медицинска масажа во комбинација со вендузи cupping терапија - 44%
Физиотерапија и рехабилитација „КИНЕЗИКА“
Медицинска масажа во комбинација со вендузи cupping терапија
Уште 20 ч. 20 мин.
 6 Купувачи
Ласер терапија, ултразвук, електростимулации, масажа и кинезитерапија - 42%
Физиотерапија и рехабилитација „КИНЕЗИКА“
Ласер терапија, ултразвук, електростимулации, масажа и кинезитера...
Уште 20 ч. 20 мин.
 1 Купувач
Релакс масажа на цело тело со етерично масло од еукалиптус во времетраење од 40 мин.  - 61%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Релакс масажа на цело тело со етерично масло од еукалиптус во вре...
Уште 18 ч. 33 мин.
 
Медицинска антицелулитна масажа (со лимфна дренажа + боди врапинг) со две терапевтки - 51%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Медицинска антицелулитна масажа (со лимфна дренажа + боди врапинг...
Уште 18 ч. 33 мин.
 
Освежителна масажа на цело тело со путер од портокал и цитрус - 61%
Студио по традиционална кинеска медицина „Аку Сана“ - Нас. Т...
Освежителна масажа на цело тело со путер од портокал и цитрус
Уште 20 ч. 20 мин.
 5 Купувачи
Медицинска масажа на ГРБ + мобилизација - 72%
Центар за рехабилитација „Св.Јован“, нас. Центар
Медицинска масажа на ГРБ + мобилизација
Уште 20 ч. 20 мин.
 4 Купувачи