Таг: Лето 2019

Месец Јули - Еднодневно капење на плажите на Халкидки - 24%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Месец Јули - Еднодневно капење на плажите на Халкидки
Уште 3 дена и 17 ч.
 
All Inclusive ноќевање - Термин 06.07 - 07.09.2019 год.
Хотел „Mountain Paradise by the Walnut trees 3*“ , Банско
All Inclusive ноќевање - Термин 06.07 - 07.09.2019 год.
Уште 3 дена и 17 ч.
 4 Купувачи
Ноќевање со појадок и вечера - Термин - 01.07 - 30.09.2019 год.
Хотел „Aspen Resort Golf Ski & SPA“ - Разлог
Ноќевање со појадок и вечера - Термин - 01.07 - 30.09.2019 год.
Уште 3 дена и 17 ч.
 
FB+ ноќевање - Термин - 01.07 - 30.09.2019 год.
Хотел „Aspen Resort Golf Ski & SPA“ - Разлог
FB+ ноќевање - Термин - 01.07 - 30.09.2019 год.
Уште 3 дена и 17 ч.
 
All Inclusive ноќевање - Термин - 21.06 - 15.09.2019 год. - 49%
Хотел „Evergreen ApartHotel & Spa“ - Банско
All Inclusive ноќевање - Термин - 21.06 - 15.09.2019 год.
Уште 3 дена и 17 ч.
 
Ноќевање на база All Inclusive Light - Термин - 12.06 - 08.09.2019 год.
„Winslow Infinity“, Банско
Ноќевање на база All Inclusive Light - Термин - 12.06 - 08.09.201...
Уште 3 дена и 17 ч.
 28 Купувачи