Таг: Курсеви

Попуст на првата месечна членарина за курс по цртање, сликање, керамика и вајање за деца од 6 - 8 год. - 32%
Училиште за уметност „Galeria KOTI“ - Карпош 1
Попуст на првата месечна членарина за курс по цртање, сликање, ке...
Уште 6 дена и 7 ч.
 3 Купувачи
Интензивен курс по Германски јазик А1/2, А2/1 или А2/2 ниво  - 38%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Интензивен курс по Германски јазик А1/2, А2/1 или А2/2 ниво 
Уште 6 дена и 7 ч.
 
Сертификат за познавање на странски јазик - 50%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Сертификат за познавање на странски јазик
Уште 6 дена и 7 ч.
 
Почетен курс по Англиски или Германски јазик А1/1 ниво во група  - 38%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Почетен курс по Англиски или Германски јазик А1/1 ниво во група 
Уште 6 дена и 7 ч.
 
Детски курс по англиски или германски - 40%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Детски курс по англиски или германски
Уште 6 дена и 7 ч.
 
Индивидуални часови по општ или деловен Англиски јазик - 44%
Центар за јазици „Angel Ves“- Ново Лисиче
Индивидуални часови по општ или деловен Англиски јазик
Уште 6 дена и 7 ч.