Таг: Козметика

Депилација на нозе, раце и интима - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Депилација на нозе, раце и интима
Уште 1 ч. 37 мин.
 1 Купувач
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови
Уште 1 ч. 37 мин.
 
Гел на раце на природни нокти - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Гел на раце на природни нокти
Уште 1 ч. 37 мин.
 
Класичен маникир - 37%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Класичен маникир
Уште 1 ч. 37 мин.
 1 Купувач
Долготрајна надградба на свилени трепки - 52%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Долготрајна надградба на свилени трепки
Уште 1 ч. 37 мин.
 
Обликување на веѓи + боење на веѓи + боење на трепки
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Обликување на веѓи + боење на веѓи + боење на трепки
Уште 6 дена и 23 ч.