Таг: Квантна анализа

Брзо, лесно и едноставно одредување на причините за опаѓање на коса и проблеми со нокти со квантна анализа (компјутерска анализа) - 72%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Брзо, лесно и едноставно одредување на причините за опаѓање на ко...
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Откривање на причините за главоболка, мигрена, болка во вратот, загриженост и анксиозност со квантна анлиза - 54%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Откривање на причините за главоболка, мигрена, болка во вратот, з...
Уште 2 дена и 2 ч.
 3 Купувачи
Брза, безболна и евтина дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт) и хемороиди со квантна анализа - 54%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Брза, безболна и евтина дијагноза на сите болести во системот за ...
Уште 2 дена и 2 ч.
 13 Купувачи