Таг: Звучници

Bluetooth звучник + плејер + радио Nitro N-BT Burger Speaker со вграден Expanded Bxs за басовите, плејер од Micro SD/TF картичка и FM радио - 50%
„НИТРО Компјутери“ - нас. Кисела Вода
Bluetooth звучник + плејер + радио Nitro N-BT Burger Speaker со в...
Уште 3 дена и 16 ч.
 
Преносен звучник Nitro N-MINI 2 Magic Colors во вид на јаболко со вграден сабвуфер за басовите - 52%
„НИТРО Компјутери“ - нас. Кисела Вода
Преносен звучник Nitro N-MINI 2 Magic Colors во вид на јаболко со...
Уште 3 дена и 16 ч.