Таг: Еднодневни ексурзии

Еднодневна шопинг тура во Солун секоја САБОТА во текот на Март - 21%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Еднодневна шопинг тура во Солун секоја САБОТА во текот на Март
Уште 2 дена и 17 ч.
 
Еднодневна шопинг тура за 1 лице во Врање секоја сабота во месец Март - 33%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Еднодневна шопинг тура за 1 лице во Врање секоја сабота во месец ...
Уште 2 дена и 17 ч.
 4 Купувачи
Шопинг во Софија - секоја сабота во месец Март - 42%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Шопинг во Софија - секоја сабота во месец Март
Уште 2 дена и 17 ч.
 
Термин - 16.03 - 17.03 или 30.03 - 31.03.2019 год. - 35%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Термин - 16.03 - 17.03 или 30.03 - 31.03.2019 год.
Уште 2 дена и 17 ч.
 
Термин - 23.02.2019 год.
Т.А „MT Travel“ - Скопје
Термин - 23.02.2019 год.
Уште 2 дена и 17 ч.