Таг: Грција

Термин: 24.05 - 26.05.2019 год. - 54%
T.A „Balkan Express Travel“
Термин: 24.05 - 26.05.2019 год.
Уште 6 дена
 
Термини - 24.05 - 31.05; 31.05 - 07.06 или 07.06 - 14.06.2019 год.  - 15%
Туристичка агенција „Весна Турс“
Термини - 24.05 - 31.05; 31.05 - 07.06 или 07.06 - 14.06.2019 год...
Уште 6 дена
 
7 или 9 ноќевања со вклучен автобуски превоз
T.A Фибула Травел, Скопје
7 или 9 ноќевања со вклучен автобуски превоз
Уште 6 дена
 2 Купувачи