Таг: Апарати за домаќинство

Електрично ѓезве со заштита од прегревање 0.4 л -N-GEZVE 1  - 50%
„НИТРО Компјутери“ - нас. Кисела Вода
Електрично ѓезве со заштита од прегревање 0.4 л -N-GEZVE 1 
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Апарат за еспресо кафе и капучино - 20%
OnlineShopping Mk
Апарат за еспресо кафе и капучино
Уште 2 дена и 16 ч.
 1 Купувач
Sencor правосмукалка SVC 190B
OnlineShopping Mk
Sencor правосмукалка SVC 190B
Уште 2 дена и 16 ч.
 2 Купувачи
Sencor миксер SHM 5203
OnlineShopping Mk
Sencor миксер SHM 5203
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Sencor соковник SJE 1055 SS
OnlineShopping Mk
Sencor соковник SJE 1055 SS
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Sencor блендер SNB 4300WH
OnlineShopping Mk
Sencor блендер SNB 4300WH
Уште 2 дена и 16 ч.
 
ST апарат за пуканки 
OnlineShopping Mk
ST апарат за пуканки 
Уште 2 дена и 16 ч.
 4 Купувачи
ST електрична скара
OnlineShopping Mk
ST електрична скара
Уште 2 дена и 16 ч.
 
ST кафемат
OnlineShopping Mk
ST кафемат
Уште 2 дена и 16 ч.
 
ST електрично решо со една рингла
OnlineShopping Mk
ST електрично решо со една рингла
Уште 2 дена и 16 ч.
 1 Купувач
ST голем грил тостер
OnlineShopping Mk
ST голем грил тостер
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Тостер VIVAX HOME TS-1000WH
OnlineShopping Mk
Тостер VIVAX HOME TS-1000WH
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Тостер VIVAX TS-7503WH
OnlineShopping Mk
Тостер VIVAX TS-7503WH
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Тостер VIVAX TS-7501 WHS
OnlineShopping Mk
Тостер VIVAX TS-7501 WHS
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Тостер VIVAX TS-7501 BLS
OnlineShopping Mk
Тостер VIVAX TS-7501 BLS
Уште 2 дена и 16 ч.