Таг: Антицелулитни масажи

Пакет од 5 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYAL“  - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 5 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYAL...
Уште 2 дена и 18 ч.
 
38% попуст или 250 ден. за Антицелулитна масажа во Салон за убавина „STUDIO ROYAL“  - 38%
Салон за убавина „Studio Royal“
38% попуст или 250 ден. за Антицелулитна масажа во Салон за убави...
Уште 2 дена и 18 ч.
 
Пакет од 20 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYAL“  - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 20 Антицелулитни масажи во Салон за убавина „STUDIO ROYA...
Уште 2 дена и 18 ч.
 
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг - 50%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг
Уште 2 дена и 18 ч.
 1 Купувач
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг - 43%
Салон за убавина „Bio Aesthetic“ - позади ТЦ Бисер
Пакет од 10 антицелулитни масажи со боди врапинг
Уште 2 дена и 18 ч.