Таг: Акупунктура

Миопунктура или акупунктура + ГРАТИС третман со вулкански камења  - 31%
Центар за рехабилитација „Св.Јован“, нас. Центар
Миопунктура или акупунктура + ГРАТИС третман со вулкански камења 
Уште 3 дена и 16 ч.
 
Третман медицинска акупунктура или Dry Needling ефикасна техника за третирање на мускулна болка и миофасцијална дисфункција и враќање на функционалноста на ткивата - 51%
Центар за физикална и кинезитерапија „LASER MED“ - нас. Аеро...
Третман медицинска акупунктура или Dry Needling ефикасна техника ...
Уште 3 дена и 16 ч.