Големите космички учења на ИСУС од Назарет

Со купување на овој ваучер добивате 10 "kupinapopust" поени.

Купи за 429 ден. Купи како подарок
  • Преостанато време
  • Ваучерот може да се искористи:
    од  30.01.2024  до  31.08.2024 

ISBN: 9989-688-11-7

Продукт бр.: sk134mk

256 стр.

тврд повез
Информации за продуктот

Со оваа книга ни е дадено едно моќно дело на духовно поучување. Тој, големиот Дух, Христос, преку Своите највозвишени објави преку Габриеле нè води кон нашето духовно-божествено наследство, во вечниот закон на љубовта. Од него Тој ни го објаснува и законот на сеидба и жетва, каузалниот закон, и со тоа ни го покажува патот како, чекор по чекор, да излеземе од теснотијата на човечкото јас, од врзување и заплетканост во судбината. Светата Реч, Апсолутниот закон, токму во ова време на пресврт и на пробив на духовноста ќе најде место меѓу оние кои во Духот Христов сакаат да се променат себеси. Оти, како би требало да се изврши духовната еволуција на човештвото без Апсолутниот закон и без знаењето за тоа како тој треба на правилен начин да се применува во секојдневието на човекот? Како инаку би требало да израсне едно ново човештво, една нова етика и морал, вистинското христијанство, прахристијанството?


Габриеле Издателство Реч, ДОО Илинден

ул. 32, 52а
1041 Илинден
Македонија

Е-пошта: info@izdatelstvo-gabriele.com
Телефон: +389/ 2 3111 043
Информации во врска со продажбата: +389/ 71 217 477

Жиро сметка: 200003351933350
Депонент: Стопанска Банка АД – Скопје

ЕДБ: 4032018538958 (Не сме даночни обврзници)

За решавање спорови надлежен е Основниот суд во Скопје.Изданијата на Габриеле Издателство Реч во Македонија ги издава и дистрибуира:

Габриеле Издателство Реч, Д.О.О.

Авторски права поврзани со веб-страницата
Сите текстови, слики и други информации објавени на веб-страницата подлежат на авторско право на провајдерот, освен ако сопственикот на авторските права е трета страна. Во сите случаи, репродукција, дисеминација или репродукција на јавноста е дозволена само со согласност на понудувачот, што исто така може да биде отповикано. Дозволата не може да се пренесува на друго лице.
Давателот на услуги не превзема никаква одговорност за целата веб-содржина (врска) поврзана со вкрстена референца, бидејќи во овој случај не е сопствена содржина. Поврзаните страници се разгледани заради повреда на содржината. Немаше идентификација во моментот на врската. Вашиот администратор е одговорен за содржината на поврзаните страници. Понудувачот нема општа обврска да следи или оценува во овој поглед. Меѓутоа, откако ќе се пријави правната штета, врската ќе се отстрани веднаш

Може да ве интересираат и следниве понуди:

Третман во солариум во „Мое Студио Дадар“ - 51%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Третман во солариум во „Мое Студио Дадар“
Уште 6 дена и 7 ч.
 
Шишање, третман со макадамија за длабинска хидратација и фенирање во најдоброто „Мое Студио Дадар“ - 66%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со макадамија за длабинска хидратација и фенирање...
Уште 6 дена и 8 ч.
 4 Купувачи
AFTER SUN  третман на лице за здрав изглед на вашата кожа и интензивна хидратација после сончање - 71%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
AFTER SUN  третман на лице за здрав изглед на вашата кожа и интен...
Уште 6 дена и 8 ч.
 1 Купувач
рН минус 10л
OnlineShopping Mk
рН минус 10л
Уште 6 дена и 8 ч.
 
рН минус 1л
OnlineShopping Mk
рН минус 1л
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Активен кислород 1кг
OnlineShopping Mk
Активен кислород 1кг
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Алгицид 10л
OnlineShopping Mk
Алгицид 10л
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Алгицид
OnlineShopping Mk
Алгицид
Уште 6 дена и 8 ч.
 
- 44%
Салон за масажа ROYALTY TREATMENT
Уште 6 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Медицинска масажа во Салон за масажа ROYALTY TREATMENT - 40%
Салон за масажа ROYALTY TREATMENT
Медицинска масажа во Салон за масажа ROYALTY TREATMENT
Уште 6 дена и 8 ч.
 4 Купувачи
Жен шен и гуарана - 20%
Kupinapopust.mk
Жен шен и гуарана
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Спирулина - 15%
Kupinapopust.mk
Спирулина
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Ашваганда спорт +  - 16%
Kupinapopust.mk
Ашваганда спорт + 
Уште 6 дена и 8 ч.
 
Водно тура со АТВ мотори  - 20%
ATV Adventour - Скопје
Водно тура со АТВ мотори 
Уште 6 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Ноќевање со појадок за две лица во Апартмани ресторан Шутиновски во Вевчани - 17%
Апартмани ресторан Шутиновски
Ноќевање со појадок за две лица во Апартмани ресторан Шутиновски ...
Уште 6 дена и 8 ч.