90% попуст или само 744 ден. за online курс за работа со лица со посебни потреби од „International Open Academy“

Со купување на овој ваучер добивате 22 "kupinapopust" поени.

Купи за 744 ден. Купи како подарок
    • Симнато од 7378 ден.
    • Попуст 90%
    • Заштедуваш 6634 ден.
  • Преостанато време
  • Ваучерот може да се искористи:
    од  25.10.2019  до  31.12.2019 

Добивате:
 Online курс за работа со лица со посебни потреби
 Помогнете им на учениците да ја надминат различноста во нивните образовни потреби преку вашето знаење како да ги научите да растат како студенти и поединци
 Нашиот онлајн курс за специјални образовни потреби е специјално дизајниран за да ви обезбеди сè што ви треба за да направите разлика во животот на овие деца, вклучувајќи:
- Преглед на посебни образовни потреби (SEN)
- Методи на набудување и интервенција
- Наставни стратегии
- СЕН во раното детство
- САНА во средно детство и адолесценција
- Анализа на блага до тешка попреченост
- Закон за СЕН
- Студии на случај
 Без оглед на тоа дали ја барате вашата прва кариера или барате нова кариера, нашиот онлајн курс за специјални образовни потреби може да ви помогне. 
 Модул 1: ПРЕГЛЕД
- Кои се посебни образовни потреби?
- Различни форми на SEN
- Ефекти на СЕН за учениците
- Општи системи за поддршка на 
 Модул 2: ИДЕНТИФИКАЦИЈА И ИНТЕРВЕНЦИЈА
- Набљудување
- Тестирање за СЕН
- Анализирајќи ги резултатите
- Создавање план за интервенција
- Следење на одговорот на студентите на интервенција
 Модул 3: ЈАЗИК И ЛИТЕРАТУРА
- Прашања за стекнување јазик
- Интервенција за стекнување јазик
- Писменост за студенти со посебни потреби
- Градење вештина за пишување
- Интеракција помеѓу читање и пишување
 Модул 4: ПОСЕБНИ ОБРАЗОВНИ ПОТРЕБИ НА РАНОТО ДЕТСТВО
- Принципи
- Разбирање на различните потреби
- Модели на интервенција
- Развој на наставната програма
- Следење и оценување на напредокот
 Модул 5: СПЕЦИЈАЛНИ ОБРАЗОВНИ ПОТРЕБИ ЗА СРЕДНО ДЕТЕ И АДОЛЕСЦЕНТИ
- Запознавање со когнитивни, емоционални и социјални потреби
- Наставни стратегии
- Соработка
- Подобрување на вештините
- Основна диференцијација
 Модул 6: СТУДЕНТИ СО ЛЕСНА И УМЕРЕНА ПОПРЕЧЕНОСТ
- Заеднички пречки
- Идентификација на потребите
- Планирање и упатство
- Учење во различни области на теми
- Проценка на наставата
 Модул 7: СТУДЕНТИ СО СЕРИОЗНИ ПРЕЧКИ ВО РАЗВОЈОТ
- Потенцијални инвалидност
- Идентификација на потребите
- Планирање и упатство
- Учење во различни области на теми
- Проценка на наставата
 Модул 8: СЕМЕЈНО ВКЛУЧУВАЊЕ
- Важноста на семејното вклучување
- Олеснување на семејното вклучување
- Специјално образование дома
- Предлози за подобрување на семејното вклучување
 Модул 9: СЕН И ЗАКОНОТ
- Сен и законот
- Кодекс на пракса на СЕН
- Трибунали
- SEN во училиштата
- Планови за ЕХЦ
- Дискриминација
- Совети и поддршка
 Модул 10: СТУДИИ НА СЛУЧАЈ
- Примери за проучување на случаи (3)
- Набудување
- Извлекување заклучоци
- Предлагање интервенции
 Учите каде и кога сакате.
 Поени и значки.
• Постојана стимулација и мотивација за развој.
• Прилагодете го курсот на вашите индивидуални потреби.
Појаснување:
• Можете да учите во секое време и насекаде, бидејќи активирачкиот код што го добивате обезбедува пристап до платформата 24 часа на ден, 7 дена во неделата во текот на избраниот период.
 По завршување на курсот добивате сертификат кој ја потврдува вашата јазична компетентност.
 Кодот од својот ваучер го испраќате на e-mail: info@Internationalopenacedemy.com 
 По активацијата на купонот добивате пристап до платформата и почнувате да учите.
• За сите дополнителни прашања обратете се на: info@Internationalopenacedemy.comInternational Open Academy
Покажи ми го патот
тел:
US: +1 646 889 1653
UK: +44 20 8068 1872
e-mail
info@Internationalopenacedemy.com
Facebook
WEB

• Задолжителна е претходо испраќање на ваучерите на следнава е-маил адреса: info@Internationalopenacedemy.com 

International Open Academy

Нашите курсеви се создадени само за вас. Бидејќи целото студирање е онлајн, можете да учите секаде, во секое време, токму онака како што ви одговара!

Курсевите се структурирани во јасно дефинирани теми, содржат детални пишани инструкции со илустрации и можете да ги видите техниките нашите видеа.

Погледнете го секој курс подетално, одберете кои одговараат на вас и започнете да градите забавна и возбудлива нова кариера денес!


Може да ве интересираат и следниве понуди:

 Испитување на Helicobacter pylori IgG - 35%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
 Испитување на Helicobacter pylori IgG
Уште 8 дена и 13 ч.
 
Испитување на крвна слика, биохемиски и уринарен статус - 34%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
Испитување на крвна слика, биохемиски и уринарен статус
Уште 8 дена и 13 ч.
 
Прегледи по системи (крвна слика, спирометрија, аудометрија, ЕКГ) - 64%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
Прегледи по системи (крвна слика, спирометрија, аудометрија, ЕКГ)
Уште 8 дена и 13 ч.
 
Издавање на лекарски уверенија со испитувања и преглед - 47%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
Издавање на лекарски уверенија со испитувања и преглед
Уште 8 дена и 13 ч.
 
Прочистувач на воздух за ПМ честички - модел Winix Zero + бесплатна достава + 2 год. гаранција - 15%
Естер Софт - Winix - Ново Лисиче
Прочистувач на воздух за ПМ честички - модел Winix Zero + бесплат...
Уште 8 дена и 13 ч.
 5 Купувачи
Дијамантска дермоабразија на лице - 71%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Дијамантска дермоабразија на лице
Уште 8 дена и 13 ч.
 
20% попуст на целото мени за храна и пијалоци
Пивница „Темов“ - Стара Скопска чаршија
20% попуст на целото мени за храна и пијалоци
Уште 8 дена и 13 ч.
 
Откривање на причините за хроничен замор, несоница и болки во телото со квантна анализа - 66%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Откривање на причините за хроничен замор, несоница и болки во тел...
Уште 8 дена и 13 ч.
 3 Купувачи
Дермаролер - 20%
ИПСУМ ДООЕЛ
Дермаролер
Уште 8 дена и 13 ч.
 3 Купувачи
Online курс за помош на лица со дислексија - 90%
International Open Academy
Online курс за помош на лица со дислексија
Уште 8 дена и 13 ч.
 
Online курс за работа со лица со аутизам - 90%
International Open Academy
Online курс за работа со лица со аутизам
Уште 8 дена и 13 ч.
 
Online курс за работа со хиперактивни деца (ADHD) - 90%
International Open Academy
Online курс за работа со хиперактивни деца (ADHD)
Уште 8 дена и 13 ч.