90% попуст или само 744 ден. за online курс по сметководство и книговодство од „International Open Academy“

Со купување на овој ваучер добивате 22 "kupinapopust" поени.

Истечено Купи како подарок
    • Симнато од 7378 ден.
    • Попуст 90%
    • Заштедуваш 6634 ден.
  • 3 Купувачи
  • Ваучерот може да се искористи:
    од  13.06.2019  до  29.02.2020 

Добивате:
 Online курс по сметководство и книговодство
 Овој курс ќе се фокусира на:
- Важноста на основните сметководствени практики
- Одржување и балансирање на бизнис платен список
- Следење на деловниот инвентар 
- Следење на пари и балансирање на валута
- Правилни сметководствени практики
- Анализа на добивката и акционерски капитал
- Пријавување даноци и подготовка на вашиот бизнис за ревизија (без разлика дали се внатрешни или надворешни)
 Модул 1: ПОЧЕТНО СМЕТКОВОДСТВО
- Историја на сметководство
- Зошто сметководството е важно?
- Одлуки што треба да ги донесете
- Жаргон, или како да зборувате како сметководител
 Модул 2: ВИДОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО
- Финансиско сметководство
- Управување со сметководство
- Даночно сметководство
 Модул 3: СМИРУВАЊЕ НА ВАШИТЕ СМЕТКИ
Организација сметководствен циклус
- Користење компјутери за сметководство
- Како функционира компјутеризираното сметководство?
 Модул 4: ВОДЕЊЕ ИНВЕНТАР И СЛЕДЕЊЕ НА ПРОДАЖБАТА
- Цел на инвентарот
- Одржување со инвентар
- Следење на продажбата
- Балансирање готовина
 Модул 5: КОНТРОЛИРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО ТРОШОЦИ
- Како да ги контролирате трошоците
- Балансирање на вашиот платен список
- Долгорочни средства превземања
- Финансиски обврски
 Модул 6: ИЗБЕГНУВАЊЕ НА НЕЛЕГАЛНО СМЕТКОВОДСТВО
- Несоодветни сметководствени процедури
- Избегнување на кратенки
- Познати сметководствени скандали
 Модул 7: ВОВЕД ВО КНИГОВОДСТВО
- Важноста на сметководството
- Единствено книговодство
- Двоен книговодство
 Модул 8: ПРАВИЛНО КНИГОВОДСТВО
- Балансирање и тестирање на вашата книга
- Како да се прилагодат записи
- Подготовка на финансиски извештаи
- Профитабилна анализа
- Ликвидност, и како да го тестирате
- Зошто е важна внатрешната контрола?
 Модул 9: СЛЕДЕЊЕ И ПРИЈАВУВАЊЕ НА ДАНОЦИ
- Кои се деловните даноци?
- Како да поднесете извештаи до крајот на годината до владата
- Завршувањето и затворањето на вашите книги
 Модул 10: ОБРАБОТКА НА РЕВИЗИЈА
- Надворешен ревизор
- Внатрешен ревизор
- Ревизор за трошоци
- Ревизија на успешност
- Квалитетни ревизии
 Индивидуален распоред за учење.
 Учите каде и кога сакате.• Започнете со учење од соодветно ниво.
 Поени и значки.
• Постојана стимулација и мотивација за развој.
• Прилагодете го курсот на вашите индивидуални потреби.
 Без разлика дали сакате да станете сметководител или само да знаете повеќе за вашите лични и деловни финансии, може да имаат корист од подобро разбирање на сметководството и книговодството.
Појаснување:
• Можете да учите во секое време и насекаде, бидејќи активирачкиот код што го добивате обезбедува пристап до платформата 24 часа на ден, 7 дена во неделата во текот на избраниот период.
 По завршување на курсот добивате сертификат кој ја потврдува вашата јазична компетентност.
 Кодот од својот ваучер го испраќате на e-mail: info@Internationalopenacаdemy.com 
 По активацијата на купонот добивате пристап до платформата и почнувате да учите.
• За сите дополнителни прашања обратете се на: info@Internationalopenacаdemy.comInternational Open Academy
Покажи ми го патот
тел:
US: +1 646 889 1653
UK: +44 20 8068 1872
e-mail
info@Internationalopenacademy.com
Facebook
WEB

• Задолжителна е претходо испраќање на ваучерите на следнава е-маил адреса: info@Internationalopenacademy.com 

International Open Academy

Нашите курсеви се создадени само за вас. Бидејќи целото студирање е онлајн, можете да учите секаде, во секое време, токму онака како што ви одговара!

Курсевите се структурирани во јасно дефинирани теми, содржат детални пишани инструкции со илустрации и можете да ги видите техниките нашите видеа.

Погледнете го секој курс подетално, одберете кои одговараат на вас и започнете да градите забавна и возбудлива нова кариера денес!


Може да ве интересираат и следниве понуди:

Нишалка хамак / мрежа - модел TONS
Бен Трејд ДООЕЛ
Нишалка хамак / мрежа - модел TONS
Уште 2 дена и 12 ч.
 
Зелена тенда со димензии 3х3м - модел Tons Garden
Бен Трејд ДООЕЛ
Зелена тенда со димензии 3х3м - модел Tons Garden
Уште 2 дена и 12 ч.
 1 Купувач