Намалување од 16.000 на 6199 ден. за online курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци од „Winner Consulting & Accounting“

Со купување на овој ваучер добивате 101 "kupinapopust" поени.

Истечено Купи како подарок
  • Симнато од 16000 ден.
  • Попуст 61%
  • Заштедуваш 9801 ден.
 • Ваучерот може да се искористи:
  од  15.09.2021  до  31.01.2023 

Добивате: Online курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци

Програма:

 • Воведно предавање
 • Законска даночна регулатива на РМ
 • Подготовка на нацрт план за проект
 • Книжење влез и излез
 • Книжење изводи
 • Вежби
 • Плата и благајна
 •  Вежби
 • Основни средства и амортизација
 • Вежби
 • Производство
 • Вежби
 • Подготовка на ДДВ пријава
 • Изготвување и книжење на договори на дело
 • Пресметка на персонален данок на доход
 • Вежби
 • Затварање на класа 4 и 7
 • Вежби
 • Завршен час

 Термини во договор со предавачот
 По завршување на обуката добивате сертификат за завршена обука по практично сметководство
Појаснување:
 За сите подетални информации околу курсот јавете се на 076 454 564 или пишете на е-маил info@winnerconsulting.mk web site: winnerconsulting.mk
Winner Consulting & Accounting е основана со цел на сите заинтересирани од областа на финансиите и сметководството да им пружи несебично знаење проследено низ практични обуки, како и на сите фирми мали, средни и големи, да им пружи лојално, ефикасно, ефективно, точно, навремено водење на целокупната документација, како и финансиски и даночни совети и справување со проблеми со кои што се соочуваат во нивното работење со консултација од квалитетни финансови експерти.  
Winner Consulting & Accounting ви нуди да ја усовршите вашата кариера во областа на сметководственото работење проследено низ практична обука по основно сметководство во времетраење од 20 часа.
Услуги кои ви ги нуди Winner Consulting & Accounting:
- Водење сметководство на мали, средни, големи правни субјетки
- Даночни и финансиски совети
- Пријава и одјава на вработени
- Изготвување на секаков вид договори како и решавање на спорови проследено низ советување
- Обуки по основно сметководство, напредно сметководство и даночна регулатива, обука за изготвување извештаи и анализа, обуки за финансиски аналитичар и контролор (за сите обуки се добива сертификат)  

Може да ве интересираат и следниве понуди:

Прегледи по системи (крвна слика, спирометрија, аудометрија, ЕКГ) - 64%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
Прегледи по системи (крвна слика, спирометрија, аудометрија, ЕКГ)
Уште 6 дена и 4 ч.
 
 Испитување на Helicobacter pylori IgG - 35%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
 Испитување на Helicobacter pylori IgG
Уште 6 дена и 4 ч.
 1 Купувач
Испитување на крвна слика, биохемиски и уринарен статус - 34%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
Испитување на крвна слика, биохемиски и уринарен статус
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Led ламба во форма на месечина - 45%
OnlineShopping Mk
Led ламба во форма на месечина
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Креативен сет за деца - 35%
OnlineShopping Mk
Креативен сет за деца
Уште 6 дена и 4 ч.
 7 Купувачи
Издавање на лекарски уверенија со испитувања и преглед - 47%
Спец. орд. по трудова медицина и биохемија „Лукс Медикус“, н...
Издавање на лекарски уверенија со испитувања и преглед
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Сигурносен ранец - 35%
OnlineShopping Mk
Сигурносен ранец
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Преносен блендер - 33%
OnlineShopping Mk
Преносен блендер
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Голема торбица за патување - 25%
OnlineShopping Mk
Голема торбица за патување
Уште 6 дена и 4 ч.
 15 Купувачи
Магична табла - 42%
Kupinapopust.mk
Магична табла
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Lifting на лице - 50%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Lifting на лице
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Кислороден третман на лице - 45%
Козметички салон и центар за едукација „Tropic Belleza“,Карп...
Кислороден третман на лице
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Блендер и скоковник RAF - 18%
OnlineShopping Mk
Блендер и скоковник RAF
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Масажер за истегнување на грб - 20%
Kupinapopust.mk
Масажер за истегнување на грб
Уште 6 дена и 4 ч.
 
Кристална Led столна ламба - 38%
OnlineShopping Mk
Кристална Led столна ламба
Уште 6 дена и 4 ч.
 11 Купувачи
Електрична тава за палачинки - 33%
OnlineShopping Mk
Електрична тава за палачинки
Уште 6 дена и 4 ч.