40% попуст или 2400 ден. за Летна Програма – Едукативно забавни работилници (х8 работилници) ЈУНИ И ЈУЛИ во Едукативен центар „Миа Марија“

Со купување на овој ваучер добивате 57 "kupinapopust" поени.

Купи за 2400 ден. Купи како подарок
  • Симнато од 4000 ден.
  • Попуст 40%
  • Заштедуваш 1600 ден.
 • Преостанато време
 • 3 Купувачи
 • Ваучерот може да се искористи:
  од  26.05.2024  до  31.07.2024 

Добивате:

Летна Програма – Едукативно забавни работилници(х8 работилници)

Програма Јуни:

Понеделник   03.06.2024      17:00-19:00     „Позитивна самослика“

Четврток         06.06.2024      18:00-20:00     „Креативност“

Понеделник   10.06.2024      17:00-19:00     „Социјални вештини“

Четврток         13.06.2024      18:00-20:00     „Да научиме како да си играме“

Понеделник   17.06.2024      17:00-19:00     „Самопочит и самодоверба“

Четврток         20.06.2024      18:00-20:00     „Развој на логика“

Понеделник    24.06.2024      17:00-19:00     „Емоционална интелигенција“

Четврток         27.06.2024      18:00-20:00     „Културна свест и разновидност“

Опис на работилниците ЈУНИ:

 

1. Позитивна самослика - позитивни игри за поттик да се збогати внатрешно чувство на добро мислење за себе

2. Креативност - развој на креативноста, фината моторика и самодовербата преку игра и забавна изработка

3. Социјални вештини - развојот на комуникациските и социјалните вештини, соработка, решавање на конфликти и развој на пријателства преку интерактивна забава

4. Да научиме како да си играме - поддршка на задржување внимание кон игрите кои се здрави и да не заборавиме како да си играме

5. Самопочит и самодоверба – подобрување на вештините за самосвест и поттикнување на позитивниот самопоим кај децата и разбирање на своите сили и вредности

6. Развој на логика – да се поттикнат креативното и логичкото размислување кај децата и да се подобрат нивните вештини за решавање на проблеми

7. Емоционална интелигенција - целта е да им помогне на децата да ја развијат својата емоционална осетливост, да ги разберат своите и туѓите емоции и да научат како да се справуваат со нив

8. Културна свест и разновидност - децата учат дека постојат различни култури и обичаи, развиваат разбирање и почит кон различноста

Програма Јули:

Понеделник    01.07.2024      17:00-19:00     „Когнитивни вештини и решавање проблеми“

Четврток         04.07.2024      18:00-20:00     „Другарство“

Понеделник   08.07.2024      17:00-19:00     „Моторни вештини“

Четврток         11.07.2024      18:00-20:00     „Искреност“

Понеделник   15.07.2024      17:00-19:00     „Емпатија“

Четврток         18.07.2024      18:00-20:00     „Етика и морал“

Понеделник    22.07.2024      17:00-19:00     „Тимски вештини“

Четврток         25.07.2024      18:00-20:00     „Саморегулација“

Опис на работилниците ЈУЛИ:

 

1. Когнитивни вештини и решавање проблеми - поттикнуваме различните когнитивни процеси, како што се мислење, помнење и решавање проблеми преку игри

2. Другарство - развиваме свесност за значењето на пријателството и учиме важни социјални вештини како што се споделувањето, слушањето и разбирањето

3. Моторни вештини - игри и активности кои ги поттикнуваат децата да ги развиваат своите моторни вештини

4. Искреност - развиваме свесност за важноста на искреноста, поттикнуваме на навики за искрено и чесно однесување и учиме како да се препознаваат и решаваат ситуации каде искреноста е важна

5. Емпатија - преку различни игри и активности, овие работилници ги поттикнуваат децата да разбираат и да го почитуваат чувството на другите

6. Етика и морал – игри и активности кои ги поттикнуваат децата да размислуваат за важни морални принципи и вредности

7. Тимски вештини – поттикнување на децата да работат заедно како тим, да учат еден од друг и да развиваат вештини за соработка, преговарање и решавање на проблеми во тимски околности

8. Саморегулација – преку забавни активности учиме како да се контролираат своите емоции и поведенија, што е важна вештина за успешниот социјален и академски развој

Појаснување:
 Задолжителна е претходна резервација на телефон: 072 916 623
 Ваучерот може да се користи веднаш.
 За оваа понуда не е задолжително печатење на ваучерот. Доволно е да го покажете единствениот код од ваучерот преку вашиот мобилен телефон или таблет.

Локација: Центар-Скопје, ул. Даме Груев 18/2-1, Бизнис Центар „Палома Бјанка“, кат 2

(+мезанин)

Телефон: 072916623

Е-mail: info@miamarija.com

Instagram: www.instagram.com/miamarija2024

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=61558126673239

Linkedin: www.linkedin.com/company/102339865/admin/feed/posts/

Резервирајте место на време, бројот на места е ограничен, претходна пријава е задолжителна!

Може да ве интересираат и следниве понуди:

Спирулина - 15%
Kupinapopust.mk
Спирулина
Уште 3 дена
 
Ашваганда спорт +  - 16%
Kupinapopust.mk
Ашваганда спорт + 
Уште 2 дена и 23 ч.
 
Водно тура со АТВ мотори  - 20%
ATV Adventour - Скопје
Водно тура со АТВ мотори 
Уште 3 дена
 
60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс) - 33%
Салон за масажа „Серџо“
60-минутна микс масажа (стручна медицинска, спортска или релакс)
Уште 3 дена
 13 Купувачи
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци - 70%
Винер - Едукација сметководство и консалтинг
Курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месец...
Уште 3 дена
 
Мадеро масажа во времетраење од 50 минути. - 34%
МАГИЧНИ РАЦЕ ДООЕЛ Скопје
Мадеро масажа во времетраење од 50 минути.
Уште 3 дена
 2 Купувачи
Славење на родендени (ЈУНИ, ЈУЛИ) во најбараните денови САБОТА и НЕДЕЛА во Едукативен центар „Миа Марија“ - 40%
Едукативен центар „Миа Марија“
Славење на родендени (ЈУНИ, ЈУЛИ) во најбараните денови САБОТА и ...
Уште 3 дена
 1 Купувач
Ласерски третман на габични инфекции на нокти во специјалистичката ординација по дерматовенерологија и естетска медицина 'Skin Solution' - 44%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Ласерски третман на габични инфекции на нокти во специјалистичкат...
Уште 3 дена
 6 Купувачи
Оксигенски третман на лице за здрав изглед на вашата кожа во специјалистичката ординација по дерматовенерологија и естетска медицина 'Skin Solution' - 70%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
Оксигенски третман на лице за здрав изглед на вашата кожа во спец...
Уште 3 дена
 27 Купувачи
1 пробен ЕМС тренинг  - 30%
EMS 20 MIN
1 пробен ЕМС тренинг 
Уште 3 дена
 
Летен предизвик 21 дневна програма за слабеење - 98%
ИНСТИТУТ РС
Летен предизвик 21 дневна програма за слабеење
Уште 3 дена
 7 Купувачи
 Бразилска мадеро масажа во времетраење од 60 мин. во Салон за убавина „Тренд АС' - 25%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода
 Бразилска мадеро масажа во времетраење од 60 мин. во Салон за уб...
Уште 3 дена