699 ден. за старопланински мелем за курје око, жуљеви на стапалата, кондиломи, папиломи, брадавици и фиброми

Со купување на овој ваучер добивате 14 "kupinapopust" поени.

Купи за 699 ден. Купи како подарок
  • Преостанато време
  • Ваучерот може да се искористи:
    од  10.12.2021  до  31.07.2022 

Добивате:
• Старопланински мелем за курје око, жуљеви на стапалата, кондиломи, папиломи, брадавици и фиброми
Појаснување:
• Доколку од било која причина не сте задоволни од нашите производи,ние ви гарантираме враќање на целиот износ
• Упатство за употреба за курје око, како се користи мелемот,кои се упатствата за употреба и колку трае тратманот?
- Суштината на овој третман е дека без разлика дали станува збор за Курје око,целосна брадавица,блистер на стапалото или брадавица на раката,сите овие болни и непријатни работи мора да бидат континуирано покриени со мелем за одреден временски период.Тоа е затоа што е потребно време мелемот да ја заврши својата работа и да го елиминира вирусот ХПВ во исто време.Вода,натопување,туширање и миење врз мелемот не се важни,Значи,слободно можете да одржувате лична хигиена,но обрнете внимание на местата што ги лекувате,Кога велиме тоа,мислиме дека при одржување на лилна хигиена,мора да избегнете триење на третираните обласити на кожата со сунѓер,рака итн. Слободно можете да ги измиете третираните области,но внимателно. Терапијата на мелем од Стара Планина за остранување на Курје око се изведува на следниот начин:
1.Измијте ја погодената област со млака вода и неутрален сапун.
2. Нанесете го препаратот директно од шишето или со стапче за уши со памукчето на крајот,се нанесува на курјето око околу 0,5-1см. околу него во тенок слој.
3.Препаратот содржи орагански растворувач кој брзо испарува,а по нанесувањето на првиот слој,треба да почекате од 7 до 8 минути,да го исуши мелемот на погодената област и потоа можете да продолжите со активностите.
4. По 12ч. Од нанесувањето на првиот слој,нанесете го следниот тенок слој мелем на истото место.Така слој по слој.Почекајте 7 до 8 минути повторно да го исушите мелемот на курјето око и да продолжите со актвиностите.Повторете ја постапката додека не се нанесат
5 до 6 
тенки слоеви еден врз друг(2 пати на ден,по можност пред спиење и наутро).За тоа време,курјето око можете да го натопите со вода,но не смее да се трие(со четка,сунѓер и сл.).По нанесувањето на мелемот,оставете го да отстои 7 дена,т.е. дозволете лековитите супстанции од мелемот да ја завршат својата работа.За тоа време,обрнете вниемание на курјето око,не лепете фластери,завои итн. Не допирајте или отстранувајте.На 8-миот ден по премачкувањето на курјето око со последниот слој,ставете ја ногата навечер во топла вода пред спиење и држете ја 15 минути.Кога кожата на стаплатото ќе омекне,Избришете ја ногата со сува крпа,лесно со прстите ископајте го Курјето око и повлечете го настрана,Нема да боли.Ако на крајот од отстранувањето на заболеното ткиво во средината на рожницата има бела дамка со дијаметар од 3 до 5 мм,направете пауза од 1 до 2 дена и повторете ја псотапката со примена на уште 3 тенки слеви еден на друг,еднаш дневно,10 дена.После тоа,коренот на курјето око ќе излезе на површина и ќе го остраните со прстите. Тоа е затоа што прецесот е во напредна фаза,т.е. коренот на рожницата е премногу длабока за да се острани со една терапија. Неколку совети:
- Грижете се за нозете
- Оставете ги да се исушат
- Користете нов пар чорапи секој ден
- Оставете ги чевлите што ги носевте да се исушат до следниот пат
- Носете удобни чевли
- Внимателно кратете ги ноктите
Забелешка: Употребатата е забранета за следните катергории корисници: Кај луѓе кои страдаат од дијабетес(дијабетес мелитус). Ова се должи на фактот дека споменатата болест,меѓу другото,се манифестира со проблеми со циркулаторните нарушувања и можност појавување на гангрена на прстите,па затоа употребата на нашата подготовка во такви случаи е контраиндицирана. Кај лице под 12 год. возраст не се препорачува да се третира кожата на малите деца,особено на лицето,или да се спроведе третман внимателно со задолжително присуство на родителите. Кај бремен жени нема податоци за тоа како споменатите
• Упатство за употреба за жуљ на стапало:
- Терапијата со мелем од Стара Планина за отстранување на повеќегодишни плускавци на стапалото е многу успешна и се изведува на следниов начин: Измијте ја погодената област со млака вода и неутрален сапун. Нанесете го препаратот со стапче за уши со памучна вата на крајот, на заболеното ткиво и 0,5-1 см околу него во тенок слој. Препаратот содржи органски растворувачи кои брзо испаруваат, а по нанесувањето на првиот слој, треба да почекате од 7 до 8 минути. да го оставите мелемот да се исуши и после тоа можете да продолжите со активностите. По 12 часа од нанесувањето на првиот слој, на истото место нанесете го следниот тенок слој од мелемот. Така слој по слој. Повторно, почекајте 7 до 8 минути за да се исуши мелемот и продолжете со активностите. Повторете ја постапката додека не се нанесат 7 до 8 тенки слоеви еден врз друг (2 пати на ден, по можност пред спиење и наутро). За ова време, можете да го навлажнете блистер со вода при миење, но не смеете да го триете (со четка, сунѓер, итн.). По нанесувањето на мелемот, оставете го да отстои најмалку 25 дена, т.е. дозволете лековитите супстанции од мелемот да ја завршат својата работа. За тоа време, обрнете внимание на заболеното место, не лепете фластери, завои, итн. Преку него. Не допирајте или отстранувајте. На 26 -тиот ден, откако ќе ги премачкате плускавците со последниот слој, ставете ја ногата во топла вода навечер пред спиење и држете ја 15 минути. Кога кожата на стапалото ќе омекне, избришете ја ногата со сува крпа и лесно поткопајте го плускавчето со прстите и повлечете го настрана. Нема да боли. Ако на крајот од отстранувањето на заболеното ткиво, бела дамка со дијаметар од 3 до 5 мм остане во средината на болната област, направете пауза од 1 до 2 дена и повторете ја постапката. Тоа е затоа што процесот напредна, т.е. коренот на блистерот е премногу длабок за да се отстрани со една терапија. Бидете упорни а ние ви гарантираме безбеден лек.
• Упатство за употреба кондиломи,полни брадавици:
Измијте ја погодената област со млака вода и неутрален сапун. Нанесете го препаратот со стапче за уши со памук на крајот на брадавиците и 0,5-1 см. околу нив во тенок слој. Препаратот содржи органски растворувач (медицински бензин) кој брзо испарува, а по нанесувањето на првиот слој треба да почекате од 7 до 8 минути да се исуши маста на заболеното место, по што можете да продолжите со активностите. По 12 часа од нанесувањето на првиот слој, на истото место нанесете го следниот тенок слој мелем. Значи слој по слој. Повторно, почекајте 7 до 8 минути да се исуши мелемот на погодената област и продолжете со активностите. Постапката повторувајте ја додека не се нанесат 3 до 4 тенки слоеви на брадавиците еден врз друг (2 пати на ден, по можност пред спиење и наутро). За тоа време, брадавиците можете да ги намачкате со вода при миење, но не смеете да ги триете (со четка, сунѓер и сл.). Откако ќе го нанесете мелемот, оставете го да отстои 14 дена, т.е. оставете ги лековитите материи од мелемот да си ја завршат работата. Не допирајте и не отстранувајте! Петнаесеттиот ден по премачкувањето на кондиломите со последниот слој, внимателно поткопајте ги нанесените слоеви со рацете и нежно повлечете ги настрана. Нема да боли. Кондиломите ќе исчезнат или во голема мера ќе се повлечат. Доколку на крајот од отстранувањето на заболеното ткиво во средината на болното место сè уште има кондиломи, направете пауза од 3 до 4 дена и повторете ја постапката со нанесување уште 3 тенки слоја еден врз друг, еднаш дневно и оставете го мелемот да делува 10 дена. Потоа повторете ја постапката за отстранување. Бидете упорни и ние ви гарантираме безбеден лек.
• Упатство за фиброми:
- Измијте ја погодената област со млака вода и неутрален сапун. Нанесете го препаратот директно од шишето или нанесете со стапче за уши со памук на крајот, на брадавиците и 0,5-1 см. околу нив во тенок слој. Препаратот содржи органски растворувачи кои брзо испаруваат, а по нанесувањето на првиот слој треба да почекате од 7 до 8 минути. да го исушите мелемот на погодената област и потоа да продолжите со активностите. Нема потреба да ставате завој или фластер. По 12 ч. од нанесувањето на првиот слој, на истото место нанесете го следниот тенок слој мелем. Значи слој по слој. Почекајте 7 до 8 минути повторно. да се исуши мелемот на заболеното место и да се продолжи со активности. Постапката повторувајте ја додека не се нанесат 5 до 6 тенки слоеви врз заболеното место (2 пати на ден, по можност пред спиење и наутро). За тоа време, фибромот може да се натопи со вода при миење, но не смее да се трие (со четка, сунѓер и сл.). Откако ќе го нанесете мелемот, оставете го да отстои 10 до 15 дена, т.е. оставете ги лековитите материи од мелемот да си ја завршат работата. За тоа време внимавајте на фибромот, не лепете фластери, завои и сл. преку. Не допирајте и не отстранувајте. По петнаесет дена слоевите од мелемот сами ќе паднат и фибромите ќе исчезнат. Доколку после тоа остане бела дамка со дијаметар од 3 до 5 мм на средината на местото каде што бил фибромот, направете пауза од 1 до 2 дена и повторете ја постапката со нанесување уште 3 тенки слоја еден врз друг. еднаш дневно и оставете го мелемот да делува.10 дена. После тоа коренот ќе излезе на површина и ќе го отстраните со прстите. Тоа е затоа што процесот напреднал, т.е. коренот на фибромот е премногу длабок за да се отстрани со една терапија. Бидете упорни и ние ви гарантираме безбеден лек.


Ул. Венијамин Мачуковски 1а/2-5, Аеродром, Скопје
Се наоѓаме во населба Мичурин, позади Макпетрол бензинската станица до Транспортен центар
тел. 078/ 439 829
Раб. време:
пон - пет
09:00 - 17:00 ч 
e-mail:
admin@kupinapopust.mк


Трговец е фирмата Груп Поинт дооел Скопје, со седиште на ул. Венијамин Мачуковски 1а/2-5, населба Мичурин, Аеродром, Скопје, ЕМБС: 6848958, Даночен број: МК4080013534665  

Нудиме различни понуди за услуги и производи со безконкуретно ниски цени. Со тоа што на фирмите кои ги нудат услугите/производите ќе им обезбедиме поголем број на купувачи и ефективна реклама, добиваме ексклузивни попусти кои достигнуваат дури до - 90% од редовната цена.


Тоа е Моќта на Колективното Купување. Да ја искористиме.

Од неодамна ја имаме и улогата на online marketshop, поточно продаваме производи кои се и без попуст, но сепак со привлечни цени. Нудиме и производи за кои сметаме дека нашите корисници ќе имаат интерест без оглед на цената.
Kupinapopust како веб страната постои скоро 10 години, а се карактериза со оптимизирано и пред се сигурно online плаќање, брза и навремена достава, како и квалитетна корисничка поддршка. 


Може да ве интересираат и следниве понуди:

Сет гарнитура 
Kupinapopust.mk
Сет гарнитура 
Уште 12 ч. 52 мин.