Намалување од 16.000 на 6199 ден. за online курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци од „Winner Consulting & Accounting“

Со купување на овој ваучер добивате 101 "kupinapopust" поени.

Купи за 6199 ден. Купи како подарок
  • Симнато од 16000 ден.
  • Попуст 61%
  • Заштедуваш 9801 ден.
 • Преостанато време
 • Ваучерот може да се искористи:
  од  15.09.2021  до  31.08.2022 

Добивате: Online курс по практично основно сметководство во времетраење од 2 месеци

Програма:

 • Воведно предавање
 • Законска даночна регулатива на РМ
 • Подготовка на нацрт план за проект
 • Книжење влез и излез
 • Книжење изводи
 • Вежби
 • Плата и благајна
 •  Вежби
 • Основни средства и амортизација
 • Вежби
 • Производство
 • Вежби
 • Подготовка на ДДВ пријава
 • Изготвување и книжење на договори на дело
 • Пресметка на персонален данок на доход
 • Вежби
 • Затварање на класа 4 и 7
 • Вежби
 • Завршен час

 Термини во договор со предавачот
 По завршување на обуката добивате сертификат за завршена обука по практично сметководство
Појаснување:
 За сите подетални информации околу курсот јавете се на 076 454 564 или пишете на е-маил info@winnerconsulting.mk web site: winnerconsulting.mk
Winner Consulting & Accounting е основана со цел на сите заинтересирани од областа на финансиите и сметководството да им пружи несебично знаење проследено низ практични обуки, како и на сите фирми мали, средни и големи, да им пружи лојално, ефикасно, ефективно, точно, навремено водење на целокупната документација, како и финансиски и даночни совети и справување со проблеми со кои што се соочуваат во нивното работење со консултација од квалитетни финансови експерти.  
Winner Consulting & Accounting ви нуди да ја усовршите вашата кариера во областа на сметководственото работење проследено низ практична обука по основно сметководство во времетраење од 20 часа.
Услуги кои ви ги нуди Winner Consulting & Accounting:
- Водење сметководство на мали, средни, големи правни субјетки
- Даночни и финансиски совети
- Пријава и одјава на вработени
- Изготвување на секаков вид договори како и решавање на спорови проследено низ советување
- Обуки по основно сметководство, напредно сметководство и даночна регулатива, обука за изготвување извештаи и анализа, обуки за финансиски аналитичар и контролор (за сите обуки се добива сертификат)  

Може да ве интересираат и следниве понуди:

Тегови со вкупна тежина од 65кг - 28%
Kupinapopust.mk
Тегови со вкупна тежина од 65кг
Уште 3 дена и 7 ч.
 
Тегови со вкупна тежина од 75кг - 27%
Kupinapopust.mk
Тегови со вкупна тежина од 75кг
Уште 3 дена и 7 ч.
 
Биро - модел WM-1
Kupinapopust.mk
Биро - модел WM-1
Уште 3 дена и 7 ч.
 
Сет гарнитура 
Kupinapopust.mk
Сет гарнитура 
Уште 3 дена и 7 ч.