4720 ден. за обука за Adobe Photoshop во времетраење од 4 недели! Изразија ја твојата креативност во дигитална форма заедно со „Јавен Адвертајзинг“

Со купување на овој ваучер добивате 120 "kupinapopust" поени.

Истечено Купи како подарок
  • Ваучерот може да се искористи:
    од  15.01.2021  до  31.01.2021 

Добивате:
• Обука за Adobe Photoshop
• Изучување на Adobe Photoshop платформата
• Изучување на основни алатки коишто се потребни за креирање и уредување на слики
• Запознавање со работната околина (отворање на Adobe Photoshop документ, панел со алатки, дополнителни опции на алатки, зумирање во документ, поништување на акции)
• Основни корекции (резолуција и големина, израмнување и отсекување на слика, прилагодување на тон, работа со алатката Spot Healing Brush, Content - aware алатки, работа со алатката Clone Stamp, изострување на слика)
• Селекции (правење на специфични делови од сликата активни, репозиционирање на селекција, поместување и дуплицирање на содржината на селекција, деселектирање, додавање и одземање од селекција, ротирање на селекција, сложени селекции)
• Слоеви (организирање на сликата во слоеви, креирање, прикажување, криење и селектирање на слоеви, подредување на слоеви, Blending Modes, израмнување на слоеви)
• Брзи поправки (отстранување на red eye, осветлување на сликата, креирање на панорама, работа со Iris Blur, корекција на дисторзирана слика, прилагодување на перспективата)
• Маски и канали (креирање и рафинирање на маски, едитирање на маски, работа со Puppet Warp, зачувување на селекција како алфа канал, работа со панелот Channels)
• Типографија (користење на Guides за позиционирање на текст, креирање на маска од текст, спојување на текст со други слоеви, форматирање на текст)
• Цртање на вектори (разлика меѓу растерска и векторска графика, цртање на прави и криви линии со Pen Tool, цртање на форми)
• Изразија ја твојата креативност во дигитална форма
Појаснување:
• Почеток на обуката: 15.01.2021 год.
• Оваа онлајн обука трае 4 недели и се состои од вкупно 16 часа
• Часовите се одржуваат 2 пати неделно по 2 часа од 45 мин.
• Термините се флексибилни, во договор со предавачот.
• После завршување на обуката студентот добива сертификат кој му се испраќа по пошта
• За повеќе информации обратете се на: contact@javen.mk


Ул. Климент Охридски 4/4,  Битола
Покажи ми го патот
Ул. 15-ти Корпус бр.85, Охрид
email:  contact@javen.mk 
тел. 078/ 391 978
WEB

• Повеќе за Јавен Адвертајзинг може да прочитате тука: ЛИНК

Jавен Адвертајзинг е верифицирана институција од страна на Министерството за образование и наука, како и Центарот за образование на возрасните.  
Јавен Адвертајзинг нуди голем избор на Академии и обуки од областа на дигиталниот маркетинг, графичкиот дизајн, бази на податоци, проектен менаџмент, како и програмирање со различни технологии и програмски јазици. 
Едукативниот дел на Јавен Адвертајзинг постои на пазарот повеќе од 3 години, и во текот на овој период имаат поминато повеќе од 1000 студенти.   
Јавен Адвертајзинг има склучено договори за соработка со локални фирми и организации каде што се препорачуваат студентите за вработување и пракса.  
Вработливоста на студентите е од голема важност во работењето на Јавен Адвертајзинг, и секоја година се доживува се поголем и поголем успех. 
Освен едукација, Јавен Адвертајзинг се занимава и со креирање на софтверски решенија, веб страни, како и водење на дигитален маркетинг


Може да ве интересираат и следниве понуди:

Друштвена игра - бинго
OnlineShopping Mk
Друштвена игра - бинго
Уште 2 дена и 15 ч.
 
Хемиско чистење на автомобил
Хемиско чистење „Cleaning Pro“
Хемиско чистење на автомобил
Уште 2 дена и 15 ч.
 
Полирање на фарови
Хемиско чистење „Cleaning Pro“
Полирање на фарови
Уште 2 дена и 15 ч.
 
Сет камион со коцки
OnlineShopping Mk
Сет камион со коцки
Уште 2 дена и 15 ч.
 
Друштвена игра - лажго
OnlineShopping Mk
Друштвена игра - лажго
Уште 2 дена и 15 ч.
 
Бебешка тропка - сонце
OnlineShopping Mk
Бебешка тропка - сонце
Уште 2 дена и 15 ч.
 
Друштвена игра - балон
OnlineShopping Mk
Друштвена игра - балон
Уште 2 дена и 15 ч.
 
Сет за готвење од 13 делови - 31%
OnlineShopping Mk
Сет за готвење од 13 делови
Уште 2 дена и 15 ч.