МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ЗА SHUFFLE DANCE НИВО 1

Купи за 1545 ден. Купи како подарок
    • Симнато од 15450 ден.
    • Попуст 90%
    • Заштедуваш 13905 ден.
  • Преостанато време
  • Ваучерот може да се искористи:
    од  16.05.2024  до  31.08.2024 

Што добивате со овој курс

2,5 часа видеa

прирачник во pdf форма

Пристап на мобилен, таблет или компјутер

Животен пристап

Акредитиран сертификат за завршување

Курсот е комплетно online.
Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.

Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за Shuffle dance ниво 1. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.

По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com 

По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции  за активација на курсот.

  

Што ќе научите со овој курс:

Ќе ги научите основните чекори за танцување со Shuufle dance.

Ќе ги научите нивните варијации

Ќе научите како да ја изградите комбинации на кореографија

Ќе научите како да правите Ваши комбинации ако сакате да учите други

Ќе научите како да мотивирате секого да се движи и да танцува

Ќе научите нов и забавен начин на танцување

Сето ова можете да го научите во удобноста на Вашиот дом.

За кого е наменет овој курс:

Овој курс е за оние кои уживаат во Shuufle dance и сакаат да бидат фит и да го обликуваат своето тело.

Овој курс е за оние кои сакаат да научат Shuufle dance.

Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите.

Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на танцување.

Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да научат и танцуваат повеќе.

Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на негови или други комбинации на Shuufle dance.

 

Барања и услови

Не е потребно претходно искуство

Страст за танцување и учење на нови танци

 

Опис на курсот

Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.

Курсот е на англиски јазик.

.

Овој курс се состои од 6 модули:

Модул 1 Вовед во Shuffle dance

Што е Shuffle dancе

Историја и потекло на Shuffle dance

Најдобра музика за Shuffle dance

Shuffle dance за почетници

Чекори и варијации

Како да ги совладате основите на Shuffle dance

Истражување на различните стилови на Shuffle dance

Креативни комбинации

Социјалните аспекти на Shuffle dance

Shuffle dance и здравствени придобивки

Време е да научите како да танцувате со Shuffle dance

Модул 2 Основни чекори на Shuffle dance (5 минутни видеа за учење)

1. Running man вежбање без музика

2. Running man вежбање со музика

3. Варијации на Running man вежбање без музика

4. Варијации на Running man вежбање со музика

5. T-step вежбање без музика

6. T-step вежбање со музика

7. Swich Swich вежбање без музика

8. Swich Swich вежбање со музика

9. Criss cross вежбање без музика

10. Criss cross вежбање со музика

11. Walking spin вежбање без музика

12. Walking spin вежбање со музика

13. Hop criss cross вежбање без музика

14. Hop criss cross вежбање со музика

15. High knees вежбање без музика

16. High knees вежбање со музика

17. Side spin heel toes heel вежбање без музика

18. Side spin heel toes heel вежбање со музика

19. W-step вежбање без музика

20. W-step вежбање со музика

Модул 3 Варијации на основните Shuffle dance чекори и  видеа за учење

1. Варијација на Running man и T-step вежбање без музика

2. Варијација на Running man и T-step вежбање со музика

3. Варијација од T-step и running man variations вежбање без музика

4. Варијација на T-step и running man variations вежбање со музика

5. Варијација на Running man variations и switch switch вежбање без музика

6. Варијација на Running man variations и switch switch вежбање со музика

7. Варијација на switch switch и criss cross вежбање без музика

8. Варијација на switch switch и criss cross вежбање со музиката

9. Варијација на criss cross и walking spin вежбање без музика

10. Варијација на criss cross и walking spin вежбање со музика

11. Варијација на walking spin и Hop criss cross вежбање без музика

12. Варијација на walking spin и Hop criss cross вежбање со музика

13. Варијација на Hop criss cross и high knees вежбање без музика

14. Варијација на Hop criss cross и high knees вежбање со музика

15. Варијација на high knees и running man вежбање без музика

16. Варијација на high knees и running man вежбање со музика

17. Варијација на side spin и W-step вежбање без музика

18. Варијација на of side spin и W-step вежбање со музика

Модул 4 Чекор по чекор рутина до целосна кореографија

1. Спојување на running man и T-step вежбање без музика

2. Спојување на running man и T-step вежбање со музика

3. Спојување на running man+T-step+running man variations вежбање без музика

4. Спојување на running man+T-step+running man variations вежбање со музика

5. Спојување на running man+T-step+ running man variations.+switch swich вежбање без музика

6. Спојување на running man+T-step+ running man variations.+switch swich вежбање со музика

7. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross вежбање без музика

8. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross вежбање со музика

9. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin вежбање без музика

10. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin вежбање со музика

11. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross вежбање без музика

12. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross вежбање со музика

13. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +high knees to running man вежбање без музика

14. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man вежбање со музика

15. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin вежбање без музика

16. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin вежбање со музика

17. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin +W-step вежбање без музика

18. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin +W-step вежбање со музика

 

Модул 5 Целосна кореографија

Модул 6 Испит

Завршен испит

На крајот има завршен испит. Испитот вклучува снимање на 30 секундно видео во кое студентите демонстрираат 3-те чекори по избор кои ги научиле. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).

По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат  по цена од 1.545 денари или 25 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра по избор на студентите.


УЛ.ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7 1000 СКОПЈЕ

КОН.ТЕЛ.078 821 822

Е-МАИЛ-  infoinstitutrs@gmail.com

https://institutrs.onlineweb.shop/Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова

беше незамисливо пред неколку години.

Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа

целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната

технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во

светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален

развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на

ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени

кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат

професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања

на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време

ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат

квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и

да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат

дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа.

Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не

можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени

вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие

се исто така по многу прифатлива цена.

Може да ве интересираат и следниве понуди:

Третман во солариум во „Мое Студио Дадар“ - 51%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Третман во солариум во „Мое Студио Дадар“
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Шишање, третман со макадамија за длабинска хидратација и фенирање во најдоброто „Мое Студио Дадар“ - 66%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со макадамија за длабинска хидратација и фенирање...
Уште 4 дена и 14 ч.
 4 Купувачи
AFTER SUN  третман на лице за здрав изглед на вашата кожа и интензивна хидратација после сончање - 71%
Спец. орд. по дерматовенерологија „Skin solution“
AFTER SUN  третман на лице за здрав изглед на вашата кожа и интен...
Уште 4 дена и 14 ч.
 4 Купувачи
рН минус 10л
OnlineShopping Mk
рН минус 10л
Уште 4 дена и 14 ч.
 
рН минус 1л
OnlineShopping Mk
рН минус 1л
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Активен кислород 1кг
OnlineShopping Mk
Активен кислород 1кг
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Алгицид 10л
OnlineShopping Mk
Алгицид 10л
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Алгицид
OnlineShopping Mk
Алгицид
Уште 4 дена и 14 ч.
 
- 44%
Салон за масажа ROYALTY TREATMENT
Уште 4 дена и 14 ч.
 1 Купувач
Медицинска масажа во Салон за масажа ROYALTY TREATMENT - 40%
Салон за масажа ROYALTY TREATMENT
Медицинска масажа во Салон за масажа ROYALTY TREATMENT
Уште 4 дена и 14 ч.
 4 Купувачи
Жен шен и гуарана - 20%
Kupinapopust.mk
Жен шен и гуарана
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Спирулина - 15%
Kupinapopust.mk
Спирулина
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Ашваганда спорт +  - 16%
Kupinapopust.mk
Ашваганда спорт + 
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Водно тура со АТВ мотори  - 20%
ATV Adventour - Скопје
Водно тура со АТВ мотори 
Уште 4 дена и 14 ч.
 1 Купувач
Ноќевање со појадок за две лица во Апартмани ресторан Шутиновски во Вевчани - 17%
Апартмани ресторан Шутиновски
Ноќевање со појадок за две лица во Апартмани ресторан Шутиновски ...
Уште 4 дена и 14 ч.