ЛУКСУЗЕН ДЕНТАЛ СПА ТРЕТМАН за поздрави и побели заби за само 690 ден. Поставување на циркон, накит на заб за само 310 ден. ХИТ ЦЕНА или 1099 денари за мезотераписки третман по избор за лице и врат и Пломбирање со најновиот бренд на естетски пломби со камелеон ефект за само 405 ден.  во Стоматолошко - естетско студио Diamond S Dental

Пломбирање со најновиот бренд на естетски пломби со камелеон ефект - 66%
Стоматолошко - естетско студио „Diamond S Dental“ - Тафталиџ...
Пломбирање со најновиот бренд на естетски пломби со камелеон ефек...
Уште 1 ден и 15 ч.
 
Mезотераписки третман по избор за лице и врат за разубавување и затегнување на кожата  - 60%
Стоматолошко - естетско студио „Diamond S Dental“ - Тафталиџ...
Mезотераписки третман по избор за лице и врат за разубавување и з...
Уште 1 ден и 15 ч.
 
ЛУКСУЗЕН ДЕНТАЛ СПА ТРЕТМАН за поздрави и побели заби - 71%
Стоматолошко - естетско студио „Diamond S Dental“ - Тафталиџ...
ЛУКСУЗЕН ДЕНТАЛ СПА ТРЕТМАН за поздрави и побели заби
Уште 1 ден и 15 ч.
 2 Купувачи
Поставување на циркон, накит на заб - 79%
Стоматолошко - естетско студио „Diamond S Dental“ - Тафталиџ...
Поставување на циркон, накит на заб
Уште 1 ден и 15 ч.
 2 Купувачи