Чистење забен камен со пескарење - 290 ден. / Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба - 340 ден. Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање -  1250 ден. во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање - 83%
ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ", Кисела Вода
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање
Уште 4 дена и 21 ч.
 
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба  - 58%
ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ", Кисела Вода
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на ...
Уште 4 дена и 21 ч.
 4 Купувачи
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепови и полирање на забите до висок сјај - 66%
ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ", Кисела Вода
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепов...
Уште 4 дена и 21 ч.
 3 Купувачи