Чистење забен камен, пломбирање, менување на стара метална пломба со нова, ласерско белеење со полирање, ретроалвеоларна рентген снимка, порцелански коронки. Широк спектар на стоматолошки услуги почнувајќи од само 99 ден. во ПЗУ „Кристал Дент Ин

Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба  - 56%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на ...
Уште 2 дена и 3 ч.
 47 Купувачи
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепови и полирање на забите до висок сјај  - 65%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепов...
Уште 2 дена и 3 ч.
 71 Купувачи
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање  - 79%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање 
Уште 2 дена и 3 ч.
 32 Купувачи
Ретроалвеоларна рентген дигитална снимка на 1 до 3 заба - 51%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Ретроалвеоларна рентген дигитална снимка на 1 до 3 заба
Уште 2 дена и 3 ч.
 16 Купувачи
Високо квалитетни порцелански коронки  - 26%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Високо квалитетни порцелански коронки 
Уште 2 дена и 3 ч.
 2 Купувачи