Преглед на тироида - 1390 ден. / Целосен скрининг на тело - 1390 ден. во ПЗУ „Res Humana

 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистички преглед со дијагностика и лабораторија  - 67%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистич...
Уште 5 ч. 9 мин.
 732 Купувачи