Преглед на тироида - 1390 ден. / Целосен скрининг на тело - 1390 ден. / Медицински третман на лице - 990 ден. во ПЗУ „Res Humana

Преглед на тироида (ЕХО + ЕКГ) и тироидни хормони (ТСХ + Т4) - 55%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
Преглед на тироида (ЕХО + ЕКГ) и тироидни хормони (ТСХ + Т4)
Уште 4 дена и 2 ч.
 1 Купувач
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистички преглед со дијагностика и лабораторија  - 74%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
 Целосен скрининг на тело - комплетен интернистички специјалистич...
Уште 4 дена и 2 ч.
 5 Купувачи
 Mедицински третман на лице (хемиски пилинг со препарати од марката Neostrata) + специјалистички дерматолошки преглед  - 69%
ПЗУ „Res Humana“ - Нас. Козле
 Mедицински третман на лице (хемиски пилинг со препарати од марка...
Уште 4 дена и 2 ч.
 3 Купувачи