Откривање на причините за главоболка, мигрена, болка во вратот, загриженост и анксиозност со квантна анлиза - 690 ден. Брзо, лесно и едноставно одредување на причините за опаѓање на коса и проблеми со нокти со квантна анализа - 690 ден. во Одлично здравје"