Одредување на причините за опаѓање на коса и проблеми со нокти со квантна анализа - 690 ден. / Дијагноза на сите болести во системот за варење и хемороиди со квантна анализа - 690 ден. / Oткривање на заболувања на гениталии и уринарни патишта кај мажи и жени со квантна анализa - 690 ден. "Одлично здравје" се грижи за Вашето здравје!

Брзо, лесно, едноставно откривање на заболувања на гениталии и уринарни патишта кај мажи и жени со квантна анализа - 66%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Брзо, лесно, едноставно откривање на заболувања на гениталии и ур...
Уште 1 ч. 55 мин.
 
Одредување на причините за опаѓање на коса и проблеми со нокти со квантна анализа (компјутерска анализа)  - 72%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Одредување на причините за опаѓање на коса и проблеми со нокти со...
Уште 1 ч. 55 мин.
 1 Купувач
Дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт) и хемороиди со квантна анализа  - 54%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт...
Уште 1 ч. 55 мин.
 2 Купувачи