Брза, безболна и евтина дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт) и хемороиди со квантна анализа - 690 ден. / испитување на целото тело, на сите системи посебно со квантна анализа и изработка на витамински - минерален и ензимски статус и присуство на токсини и алергија со препорака за суплементи - 890 ден. во Одлично здравје"

Дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт) и хемороиди со квантна анализа  - 31%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Дијагноза на сите болести во системот за варење (дигестивен тракт...
Уште 5 дена и 10 ч.
 3 Купувачи
Испитување на целото тело, на сите системи посебно со квантна анализа и изработка на витамински - минерален и ензимски статус и присуство на токсини и алергија со препорака за суплементи - 41%
„Одлично здравје“ - нас. Лисиче
Испитување на целото тело, на сите системи посебно со квантна ана...
Уште 5 дена и 10 ч.
 3 Купувачи