Еден ултразвучен преглед ехо на дојки - 800 ден. / Гинеколошки преглед + микробиолошки испитувања - 2390 ден. / Комплетен гинеколошки преглед - 1390 ден. во ПЗУ „Гинекомедика

Еден ултразвучен преглед ехо на дојки  - 50%
ПЗУ „Гинекомедика“ - Нас.Центар
Еден ултразвучен преглед ехо на дојки 
Уште 5 дена
 
Гинеколошки преглед + микробилошки испитувања - 63%
ПЗУ „Гинекомедика“ - Нас.Центар
Гинеколошки преглед + микробилошки испитувања
Уште 5 дена
 1 Купувач
Комплетен гинеколошки преглед - 64%
ПЗУ „Гинекомедика“ - Нас.Центар
Комплетен гинеколошки преглед
Уште 5 дена